![]() |
bylem przed chwila w salonie fryzjerskim :)
jeszcze nic z herkami nie zrobilem, mam przyjsc kolo 15. powiedzialem, ze chce zmienic wogole wsloski, powiedzieli mi, ze nie mam problemu, sa katalogi, to cos wybierzemy :) zapomnailem sie tylko o cene zapytac :/ ale raz sie zyje... ciekawe czy nie stchorze do 15 narazie zmykam na mechanike... w koncu raz sie zyje, a wlosy odrosna :D |
dokladnie shuma :) maszynka rules :)
przewanie moja Ukochana robi za mojego fryzjera :) |
:p
heh jak ja ide do Fryziera[z kolega naprzyklad] i on pokazuje mi nozyczki to ja uciekam.......:P :P
......i nie ma to jak dlugie pióra..... :spoko: \,,/ (-_-) \,,/ ^_^ ^_^ |
uh, juz po 15 jest chcialem powiedziec :D
no dobra, nic jeszcze nie zrobilem z wlosami mam isc na 18. zdam rapart kolo 19-20 :) trzymac kciuki za mnie zeby nie wygladal jak kosmoludek tylko jak normalny facet... edit: strzyzenie plus zabawa z kolorami = mamy sie zmiesci w 50 zetach... szkoda mi troche... no ale, raz sie zyje jak juz pwiedzialem, a wlosy odrosna :) oka oka, moze uda mi sie fotosa wstawic, ale to chyba dopiero jutro, bo nie mam przy sobie cyfraka. |
Cytat:
|
Przyszedl mi wlasnie do glowy glupi pomysl ;) Na internecie sa strony, gdzie ludzie umieszczaja swoje zdjecia i chca, zeby inny ich oceniali. Znacie moze jakis adres tego typu? Na pewno znalazlbym tam sporo roznych meskich uczesan :)
|
www.tenbit.pl - tam jest galeria
|
www.fotka.pl
wrocilem od fryzjera... uhm, dalem czadu... mam zlote koncowki :D siano na glowie... ale mi sie podoba... fachowa obsluga, koles na poczatku powiedzil co i jak, postaral sie pokazac na mich wlosach jak to bedzie wygladalo no i 1h posiedzialem, a efekt moge podziwiac w lusterku... ciekawe co powie moja kobieta, tego sie najbardziej boje... o rodzicach wole zapomniec. |
Cytat:
|
Cytat:
a nie przed monitorem caly czas siedziec! moj fryz - ten koles co wstawiles jego fotosa wczesniej. tylko ze inny kolor no i innaczej wygaldam niz ten koles, normalka, w sumie to nawet inny ten fryz moj... a juz sam nie wiem. a co do osob - jutro sie wszytko wyjasni :) kurcze, bede mial ograniczony dostep do neta przez ten tydzien, szkoda :( a moze to i dobrze... fotosa moze zmaieszcze ale jeszcze nie wiem, wstydze sie :P pozyjemy zobaczymy. |
Cytat:
Ja sam tez bym pewnie dal (oczyscie juz po "przerobce"), ale nie mam cyfrowki. Chociaz w sumie kumpel jakas ma, wiec kto wie... :) A ja pewnie tez sie na cos podobnego, jak ten fryc zdecyduje. Znalazlem jeszcze kilka ciekawych, ale to w sumie wariacje tego typu, wiec na pewno bedzie to cos podobnego. Przynajmniej w zalozeniu, bo co fryzjer z tego zrobi, to juz inna sprawa ;) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:21. |