Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   metallica - st.anger (https://forum.cdrinfo.pl/f5/metallica-st-anger-21984/)

Gorzala 04.06.2003 17:55

Cytat:

Laser napisa***322;(a)
Witam !

hmm i tak nie wykorzystuje lacza wiec zasysam sobie - jakosc 192bps wiec niezle - tylko ze skad mam wiedziec czy to to :)

Zassalem juz z tego zrodla 4 kawalki...tytuly z textami sie zgadzaja...ale co ja o tym wiem :)

Laser 04.06.2003 17:53

Cytat:

macio.men napisa***322;(a)
jeśli juz macie ściągac z sieci to zaczekajcie do premiery, wtedy zadnych fake'ów nie będzie itp...

na razie dajcie sobie spokój...

do 10 czerwca...

Witam !

hmm i tak nie wykorzystuje lacza wiec zasysam sobie - jakosc 192bps wiec niezle - tylko ze skad mam wiedziec czy to to :)

Macio.Men 04.06.2003 17:43

jeśli juz macie ściągac z sieci to zaczekajcie do premiery, wtedy zadnych fake'ów nie będzie itp...

na razie dajcie sobie spokój...

do 10 czerwca...

Gorzala 04.06.2003 17:33

Wie moze ktos ile trwaja poszczegolne utwory? :)

-=Shade=- 04.06.2003 17:26

Hmm , ja juz sam nie wiem. Po konsultacji z innym forumowiczem :) okazalo sie ze sciagnolem cala plyte ktora jest fake.
U mnie byly te same utwory co podal jelonkowo wiec juz sam nie wiem.
Wezmy dla przykladu 2 utwory: St.Anger i The Unnamed Feeling . Teraz mam w posiadaniu po 2 rozne wersje tych kawalkow:o . Pierwszy z plyty ktora sciagnolem i ktora wydaje sie byc fake i druga ktora prawdopodobnie jest dobra bo tytol zgadza sie ze slowami piosenki.
Ehh ale wtopa:( , ale nie ma co panikowac jutro sciagnie sie juz dobra wersje;)

Ps. skoro to co slucham to jest fake to co to naprawde jest ?:chytry:

Gorzala 04.06.2003 17:15

Wczoraj byl fake...dzisiaj jest git :) no to zasysanko... ;)

Druss 04.06.2003 16:49

Chlopaki sie obudzili ze tak powiem, tylko za malo technicznego grania, w stylu jakis solowek trudnych do powtorzenia (pamietna solowka z ONE :D lub Master of Puppets). A najlepszy kawalek wedlug mnie to SHoot Me Again.

-=Shade=- 04.06.2003 15:04

Ja przesluchalem juz cala plyte:P i moje obserwacje sa nastepujace. Plyta jest ostra i szybka, tylko 2 kawalki sa troche wolniejsze ale refren maja szybki "metalowy". Moje pierwsze wrazenia sa niestety negatywne. Ja wolalem wolniejsze ballady typu "Nothing Else Matters" czy "Unforgiven" a nie mocne granie i prawie death metalowy wokal. Jak zwykle na zakonczenie napisze ze kazdy lubi to co lubi, i musi samemu tego posluchac zeby sprawdzic czy to jest to na co czekal, czy nie. Ja niestety czekalem na cos innego:(

jelonkowo 04.06.2003 14:59

lista kawalkow z St Angera
Plytka ostra prawdziwy melodyjny metall, jednak sie nie rozsypali i daja konkretnie czadu....czyzby II mlodosc MetallicY
01 - Frantic
02 - St Anger
03 - Some Kind Of Monster
04 - Dirty Window
05 - Invisible Kid
06 - My World
07 - Shoot Me Again
08 - Sweet Amber
09 - The Unnamed Feeling
10 - Purify
11 - All Within My Hands

Macio.Men 04.06.2003 14:50

płyta będzie wielka, premiera za tydzien w poniedziałek, ja już zamówiłem oryginał :)

fajnie, dają dvd + cztery wersje okładki (ta "podstawowa" z tą łapą jakoś mi się nie podoba...) za 60zł, tydzien po premierze cena skacze do około 100 zł...

a od strony muzycznej z tego co słuchałem - ... [zatkało mnie] nie moge sie doczekac

teledysk St.Anger - bardzo dobry, ale za często pokazują Jamesa i Larsa, Kirka i Roberta wogóle nie widać prawie, no i czapki mogli sobie darować

-Sid-The-Rat=> 04.06.2003 08:04

na p2p sa fake.. o inych zrodlach nie mowie bo po co? :)
inna sprawa ze calkiem legalnie lpyte przesluchalem z plyty promo :) i jest git - szkdoa ze te kawalki tam po obcinane

Druss 04.06.2003 00:26

Mam teledysk st.anger. Kumpel ma cala plyte juz i mowi ze chlopaki sie obudzili (nie zaden fake ;))

Remix 03.06.2003 19:30

Witam!

no dobra sciagnalem (59MB) i ogladnalem :) podoba mi sie! to wiezienie jest rewelacyjne, w ogole fajny teledysk. Zmiana image... hehe no zobaczymy co z tego wyjdzie... ale jak na moj gust zapowiada sie ciekawie.

Remix 03.06.2003 19:09

Witam!

sciagne to pozniej, ale widze ze transferek 60KB, wiec pojdzie szybko...

hmm Metallica... w sumie to sie wychowalem na ich muzyce, slucham ich od 12 lat (ale metalem nie jestem, zadnego innego zespolu metalowego nie trawie)
Mam wszytskie plyty i rozne dziewne wydania tez (wszystko oryginaly), ksiazki o Metallice itp... dlatego smialo moge powiedziec, ze i tej plyty nie zabraknie w mojej kolekcji.

-Sid-The-Rat=> 03.06.2003 18:37

metallica - st.anger

jesli nie wiecie jeszcze - to za dni pare ukaze sie w sklepach (na sieci same fake - ostrzegam) nowa plyta metalliki - St.Anger

tu macie probke...

http://www.jtba12680.pwp.blueyonder....-jrod-ucv.mpeg

co o tym sadzicie?

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:45.