![]() |
Pewnie wszyscy myśleli że to jest logiczne i każdy będzie to wiedział. A u mnie na górkach było wspaniale...zero chm(ó/u)r...świateł wręcz wogóle nie było :P
|
Cytat:
--------------------------------------------------- U mnie niestety też nie było nic widać, szkoda fajnie byłoby zobaczyć takie zjawisko.... |
Cytat:
|
Wczoraj zobaczylem 10 spadajacych leonidow. Kiedys widzialem leonid, ktory byl widoczny przez kilka sekund, musial wchodzic w atmosfere pod odpowiednim katem (extra efekt). Bardzo lubie obserwowac niebo noca. Najwiecej leonidow widuje w Lipcu i w Sierpniu.
|
A ja żałuje ,bo chcialem zobaczyc ale zasnąłem na meczu RM-WK :(
|
:spie: co spales :blee: na historycznym meczu trudno ze wiselka przegrala ale przynajmniej powalczyla. Nic dziwnego ze przegrali przeciesz bylo jedneg kibica mniej ;p
Aha a kiedy usnales ??? w polowie czy pod koniec |
a mi sie zachcialo z kumplem meczyk w knajpie ogladac - no i planetoidy to ja mialem rano w pracy - wszystkie na raz w lep mnie zaczely trafiac :D
|
Cytat:
jakoś na pierwszej połowie ... sen mnie pochłonął ;p i nie obejrzalem meczu i leonidów :( |
Jestem ciekaw czy jeszcze dzis bedzie mozna dostrzec jakies leonidy na niebie, bo przeciez ten oderwany "warkocz" komety jest tam dalej i ziemia powinna o niego zachaczyc. Bede spogladal w niebo dzis, moze cos zobacze :)
|
No właśnie ja tez słyszałem, że dziś tez można je zobaczć. Tylko o której?? Jakoś mi się nie widzi siedziec calą noc na balkonie...
|
Dzis tez leca leonidy z "nieba". W przecigu 10 minut patrzenia sie na niebo dostrzeglem dwa.
|
Ja też gdzieś o tym czytałem...., chyba to ma być o tej samej porze co wczoraj :)
|
serio ??? cool wczoraj nie widzialem to dzis zobacze ale bajer :D chociarz znajac moje parszywe szczescie to nic nie zobacze :(
|
Wczorja nie mialem okazji ogladac, ale dzisiaj posziedzialem 20 in i widzialem 3 leonidy ;)
|
Wow hura zauwazylem jedna i juz mi styknie fajne tylko male i krotko trwa ;P :D
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:21. |