![]() |
W przypadku Jacksona, to tam cala rodzina cierpi na wybielanie... szczegolnie dwie jego siostry Latoja i Janet, oczywiscie nie w takiej skali jak on... jesli chodzi o muzyke dawno temu bylem pod wrazeniem Thriller i tylko tej plyty... ale to bylo naprawde dawno temu
|
A szkoda ze go uniewinniono
|
nie chce wyjśc na obrońce Majkela ale nie ma pewności czy to nie było wymyślone żeby kasiore wydoić. w usa dla kasy i jakiejkolwiek sławy to ludzie wszystko zrobią. nawet podadzą do sądu niewinnego, najlepiej sławnego człowieka, który juz coś miał za uszami. takie zycie w usa :(
|
Cytat:
:) |
Cytat:
|
Cytat:
Skąd bieżesz ciągle fotki na temat ??? |
zgadza się.
ten koleś też się nie wstydzi. ^_^ |
Cytat:
Widać kasa nie każdemu dobrze służy ;) i rozumek odejmuje. A żeby było jasne w/g horych poględów zachodniego świata to ja jestem rasistą . Bo lubię jak asfalt jest na swoim miejscu :) A poza tym normalnych murzynów nawet lubię, jak tylko nie starają się udawać kogoś innego. Najważniejsze by każdy był sobą ! Jak się człowiek nie wstydzi tym czym jest to rasizm pozostaje pustym słowem. |
Nowa płyta juz wkrótce!
:zespol: |
bylo wiadomo ze nie bedzie siedzial to jest tak jak Rywin w Polsce..jak by dostal Michael wyrok skazujacy to by mial odroczony, bo by sobie zaswiadczenia zalatwil o jakiej chorbie
|
nie można skazać białego Afroamerykanina - to by był dopiero rasizm ;p
|
Coprawda nie znam sie az tak dobrze na prawie USA, i nie wiem czy to do konca tak jest, ale ciekawe ilu przestepcow-pedofilow wykorzysta ten wyrok w swojej obronie dzieki zasadzie precedensu.
|
wyglada na to ze on naprawde jest bialy...
|
ale jakos nie iwem tego typu przestepstwa budza we mnie obrzydzenie.... :(
|
A myślałem że pójdzie siedzieć. Facet jest przecież *******nięty :bicz:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:59. |