![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Guru
Data rejestracji: 22.08.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Microsoft Aktualizacje CD = złodzieje, oszuści ...
Z racji tego że posiadam legalnego XP Home Edtion w dodatku zarejestrowanego (mam ID) postanowiłem skorzystać z tego http://www.msinfo.pl/msinfoweb2/Desk...aspx?tabid=185 i zamówić sobie Aktualizacja oprogramowania Microsoft - Wiosna 2005 w końcu są za free jeżeli ma się zarejstrowany system tyle w teori.
Zamówiłem sobie 1 CD z aktualizacjami mysląc że skoro mam zarejestrowaną winde to nic za to nie zapłace, dziś listonosz dostarczył mi przesyłke i kazał zapłacić 15 zł !! za te aktualizacje. Chcąc nie chcąc zapłaciłem ![]() Lepiej nie zamiawiać żadnych aktualizajci od Microsoft bo każą se za nie zapłacić ot takie małe ostrzeżenie ![]()
![]() Ostatnio zmieniany przez mgit : 12.05.2005 o godz. 19:15 |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
8 Samuraj
Data rejestracji: 23.03.2004
![]() |
Widocznie im się zapasy wyczerpały
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Maciek: Reaktywacja
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 18.11.2002
![]() |
bo to jest Polska
![]() ![]()
![]() |
#4 |
Prorok na F.O.R.U.M.
Data rejestracji: 01.01.2002
![]() |
No i następny punkt za tym, że nie warto kupowac oryginalnego Windowsa. Wiadomo to nie główna przyczyna tego że w Polsce 90% produktów Microsoftu to piraty, ale tym postępowaniem napewno tego nie zmienią na lepsze. Co gorsza tylko zniechęcają ludzi.
Skoro oni mają nas gdzieś, to dlaczego my mamy mieć ich gdzieś indziej? ![]() Tak sobie myśle, skoro ten Gates ma już tyle kasy to obniżyłby ceny produktów w krajach takich jak np. Polska, tak żeby więcej osób mogło kupić oryginalny system. Może na początek miałby straty, ale później coraz więcej osób by kupowało oryginały, tak że wyszło by to na dobre obu stronom. A zresztą... szkoda gadać...
"The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing" - Edmund Burke "Jedynym sposobem na to by zatryumfowało zło, jest gdy dobry człowiek nie robi nic." -------------------------------------------------------------------------------- Ten post NIE powstał w celu przekręcenia licznika o kolejną cyferke - copyright by nie Nimal ani nie Gallus a Eliasz ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Guru
Cytat:
![]() ![]() Pozatym tego XP Home Edtion dostałem jak kompa w Vobisie kupiłem ![]()
![]() |
![]() |
#6 | |
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
poza tym - nawet jak z oryginala, a nie masz papierka/naklejki [czy co tam potrzeba] to ... ![]() pozdro ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
West Coast Player
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 07.01.2005
![]() |
Cytat:
![]() co do SP2 to ja mam ten komfort, ze mam juz w oem wrzucone i sie nie bawie przy reinstalce ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
West Coast Player
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 07.01.2005
![]() |
hmm doczytalem sobie na stonie (zabezpieczyli sie )
"Osoby, które zarejestrowały produkt firmy Microsoft otrzymują przesyłki bezpłatnie*." ------------------- * Bezpłatnie można otrzymać tylko jedną taką przesyłkę - oferta ważna do wyczerpania zapasów. moze zapasy im sie wyczerpaly ![]() dryndnij do nich na Centrum Obsługi Klienta Microsoft w Polsce pod numerem telefonu 0 801 308 801
![]() |
#9 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 21.02.2005
![]() |
A może aktualizacje są za darmo a płaci się jedynie za płytę + koszt przesyłki, tak samo jak przy zamówieniu Linuksa?
P.S. Dobrze, że 15 a nie 150 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Guru
Cytat:
![]() ![]() ![]() http://img137.echo.cx/my.php?image=obraz00728ij.jpg Na tym zdjęciu widać potwierdzenie rejestracji windows'a http://img137.echo.cx/my.php?image=obraz00737cy.jpg A na tym Widac jak wygląda to co mi przysłali http://img137.echo.cx/my.php?image=obraz00742ok.jpg
![]() Ostatnio zmieniany przez mgit : 12.05.2005 o godz. 20:45 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
m3llO
Data rejestracji: 09.05.2004
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dziwne, mi microshit jeszcze za nic nie kazal placic, a od kilku lat uczestnicze w roznych betatestach i tych plyt mi juz troche przyslali
raz sie tylko zdazylo ze cala plyte musialem ciagnac z ftp widac zaczyna im kasy brakowac ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|