![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 18.11.2003
![]() |
Drukarka hp 3820
Mam pytanie do posiadaczy drukarki atramentowej HP 3820. Czy w miejscu (po prawej stronie) nad którym parkuje pojemnik z czarnym tuszem jest solidna kupa zaschniętego atramentu, który kapie z dyszy. U mnie jest i zastanawiam się czy to jest normalne, czy ja mam uszkodzony kartridż. Mam też inne pytanie: jakiej firmy atramentem napełniać kartridże, żeby jak najdłużej spełniały swoją rolę.
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
PiwoWar
Data rejestracji: 01.12.2003
![]() |
to nie jest prawidłowe, żeby tusz kapał ze zasobnika. kartridz jest orginał czy nabijany??
ja do swojej plujki zapodaje tusze inktech'a, co prawda nabijałem 610C ale mam już napełniacze do 3820 inktech'a oczywiście
![]() |
#3 |
m3llO
Data rejestracji: 09.05.2004
![]() |
witam bylem posiadaczem 3820 i jesli sie napelnia pojemniki z tuszami ...to po pewnym czasie zaczynaja przeciekac..mi udalo sie napelnic 1 orginalny pojemnik z 7 razy ... z czarnym nie ma praktycznie zadnych roblemow natomiast wiecej zabway jest z kolorowym o czym pewnie juz zdolales sie przekonac...firmy jakiej uzywalem produktow do napelniania juz nie pamietam...ale byla w nich solidna instrukcja jak poradzic sobie z napelnieniem pojemnika
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|