![]() |
Standowa odpowiedz numer 41 - kasa. Ta kwota nie pasuje do 'komputerowego prezentu' z ktorego mialby byc zadowolny.
Zreszta akurat rzeczy do kompa (w tym gry), trzeba kupowac po konsultacji z samym zainteresowanym. Ja niechcialbym dostac np. proca 64bit, czy katry na PCI-E lub dysku na SATA, bo narazie byloby mi to na gwizdek potrzebne. Podobnie nie ma sensu kowac super gry jezeli mialaby mu nie pojsc. Kompa sie co jakis czas 'modernizuje' i do tego trzeba kasy. Zawsze to 50 zl. do przodu. Jakis drobiazg nie spowoduje posuniecia sie do przodu, a radosc z niego podejrzewam marna bedzie. Poza tym wlasnie - masz 15 lat, to co sie dziadow pytasz || - oni sami maja podobne problemy :) |
:D
więc może by tak .... - nie to zły pomysł ale moze ... - nie to też nie przejdzie może jednak to jest tyle rzeczy za 50 PLN że sam sie zdziwiłem, a jest w czym wybierać ;) Chyba do 15 lat da się coś z tego wybrać |
Cytat:
|
o fuck, dobre, nie wiesz co byś chciał dostać ???
|
|
Cytat:
Spójrz w swój profil. Chyba wiesz sam najlepiej co byś chciał dostać i odpowiedz sobie.:D |
Mikolajki
Witam
Mam takie pytanie. Co mozna kupic dla 15-latka na mikolaja za 50zl?? Interesuje sie glownie komputerami (gry ;) itp) Zastanawialem sie nad jakims gadzetem do kompa tylko jakim?? Moze jakas ksiazka cos w stylu "zrob to sam" (nie podam nic wiecej bo nie wiem ;) ) PODAJCIE JAKIES PROPOZYCJE PLEASE!!! :help: :help: |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:56. |