![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mio 168 - problem
Mam takiego Mio http://allegro.pl/show_item.php?item=74198004
i .. przy uruchamianiu mam: "Windows Mobile" Tap the screen to set up your Pocket PC. Dotykam rysikiem ekranu i wyswietla sie kolejny ekran: "Align screen: Tap the target firmly and accurately at each location on the screen. The target will continue move until the screen is aligned." i tak zostaje.. nic sie nie da zrobic procz.. resetu. Moglbym zresetowac baterie, ale.. podobno wszystko sie czysci, a nie chce stracic automapy.. PROSZE O POMOC! Dodam, ze ten PDA nie jest moj, a szefa taty (nawet nie potrafil powiedziec w jaki sposob spodowal takie "zawieszenie" tego systemu..).. pozdro ![]() |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
ClassicGOD
Data rejestracji: 24.02.2004
![]() |
Jak po uruchomienu system startuje od nowa (Tap the screen to set up your Pocket PC.) to i tak tej automapy tam juz nie ma. Przypuszczam ze bateria mu padla i system wystartowal od nowa.
A probowales tapac w target (dotykac krzyzyka na ekranie)? - jest to kalibracja ekranu i musisz ja dokonczyc zanim system sie uruchomi.
![]() |
#3 |
HDmaniak
CDRinfo VIP
fakt, zrobilem kalibracje i caly system jest "od nowa" i nie ma tej automapy, hmm..
znalazlem, sciagnalem ( ![]() przy probie instalacji odrazu wyskakuje blad na moim PC .. ten typowy z "Raportowaniem bledow".. a ogolnie palmtop b. fajny ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
ClassicGOD
Data rejestracji: 24.02.2004
![]() |
ja mam Windows Mobile 2002 wiec moze w 2003 jest inaaczej ale:
Sciagnija aplikacje - Microsoft ActiveSync zainstaluj i odpal Plik>>ustawienia polaczenia zaznacz haczyk przy "Urzyj kabla szeregowego lub polaczenia podczerwieni..." wybierz "port podczerwieni (IR)" [ok] Kladziesz PDA obok irdy i czekasz az sie zobacza (przy wlaczonym ActiveSync na PC) Na pda klikasz Start>>ActiveSync Klikasz Toos>>Connect via IR Potem odpalasz na PC(!) instalke automapy i dalej wg setupa.
![]() |
#5 |
HDmaniak
CDRinfo VIP
ten activesync wykrywa polaczenie przez Irde, trwa moze z 3 sek (polaczenie - "Connected") i po chwili zmienia sie na "Not Connected".. i co tu zrobic?
![]() ![]() pozdro ![]() Ostatnio zmieniany przez Smartek : 09.12.2005 o godz. 11:15 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
HDmaniak
CDRinfo VIP
oho, poradzilem sobie.. winna IrDA...
ustawilem najmniejsza predkosc przesylu i smiga... tylko nie mam ladowarki i sie niedlugo rozladuje, ale sobie ta automape moze zobacze ![]() pozdro ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|