![]() |
co za typ takich mało kiedy można spotakć, ale jaką gustowną pidżamkę ubrał :D
|
ło ale dobre...
zamiata. Dawno tak sie nie usmialem...:) Ale koles zrobil z siebie idiote na maxa :) a zobaczcie to! http://www.informatyczna.xlo.poznan.pl/dancing.wmv |
Cytat:
|
niom, wyczepisty ten filmik Kasprzak! masz wiecej? :>
pozdro :banan: |
ten kolo jest bardziej gietki niz nasz kochany :banan: dobre dobre - ma przeszczepione kosci na gumowe czy jak :D
|
Cytat:
MILES masz jakies namiary na ten HICIOR co leci jako pierwszy "Maja Hii Maja ho,Maja hi Maja HO HO..." :D Kurcze musze to miec :D A najlepiej jako dzwonek do komory :D:D:D |
O-Zone - Dragostea din tei :D :haha:
hit z pierwszego filmiku ;p |
Dzieki ci o wielki Y@nkee :D Maja HI, Maja HO, Maja HO HO !! :D:D:D
|
Gościu w pomarańczowe bluzce rozwala. Ale wszystkie było miodzio
|
Cytat:
Dla PETE TONG'a opłacało się zarwać noc. Impreza wyczesana, w sobote na niego bilety po 60zyla oj raczej nie pójdę. Co do Tej Dragostea din tei ^_^ tak myślałem ze ogarnie ludzi w te lato. Wczoraj w metrze, słyszałem grupę "szalonych nastolatek" jak nuciły sobie pod nosem. I w refren zaśpiewały wspólnie ( jak to refren :> ) mmmaajjaa hiii hooo i haaa. Znowu zachecam do śpiewanie, no nie :D EDIT cholera nie używam ę ą itp |
Juz mam 2 rodzaje videoclipu i 3 wersje mp3 hiciorka :D
|
Wykret na max`a. Drugi filmik cos sie dlugo laduje.
|
No maszketne to jest. Nie mam do nich pytań.
|
Obejrzalem filmiki, rzeczywiscie swietne :)
Jesli chodzi o pierwszego kolesia, to w sumie troche go rozumiem. Kazdym ma czasem ochote sie powydurniac (no, moze nie az tak ;) ). Inna sprawa, ze jakbym potem takie wyglupy zobaczyl na internecie, to bym znaczaco ograniczyl swoje wyjscia z domu, powiedzmy przez kilka nastepnych lat... Ogladajac ten filmik mialem wrazenie, ze koles nie jest do konca zrownowazony psychicznie (to na podstawie zachowania pomiedzy "wystapieniami" ;) ), ale koncowka rozwiala moje watpliwosci ;) A przy okazji - takie przeboje na winylowych plytkach mozna dostac? Mialem watpliwosci, czy on rzeczywiscie to na nich wlacza, ale jak w jednym momencie przyspieszyl, to przekonalem sie, ze chyba tak. Fajnie, pasuje to do innego topicu teraz o wspomnieniach :) Drugi filmik tez byl niezly, chociaz wygladal mi na dobrze przygotowany zmontowany kawalek, a nie rzeczywisty filmik. Najbardziej natomiast podobal mi sie ten koles z ostatniego filmiku. Rzeczywiscie kurde, mozna bylo miec wrazenie, jakby to byla lalka a nie czlowiek. Super :) |
EEEeeeee od ukazania się twarzy tego przemiłego Pana, który podbił serca milionów ( ..w tym i moje ) minął jakiś czas.
A ten pan to nie byle kto ( chodz nie wiem kto to jest dokładnie :ysz: ) DJ Rotterdam http://www.djrotterdam.info/index.htm Oczywiście dział video :spoko: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:27. |