![]() |
No to trzeba takiej krówce specjalnej odmiany szusonej trawki ;)
|
Cytat:
|
no ja tez nie pije mleka - mam po nim przesrane :P
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Najlepiej jest sobie zakupić własną fabryke mleka (mućka pospolita-podobno najlepsza) za 1000 zł, i zawsze jest swieże mleko prosto do krowy ;) Nie trzeba chodzic do sklepu. W razie awarii samochodu można wykorzystać ją jako środek lokomocji :jeep: , tylko z parkowaniem mogą być problemy, zawsze trzeba mieć worek siana jak sie rusza w trasę ;) można równierz używać ja jako wieszak na ubranie i napewno jeszcze wiele innych zastosowań by się znalazło.
Pozdro |
A ja kupuje 1,1 L w cenie 1 L :P Oczywiście 3,2%
|
Ja najbardziej lubię Sielską Dolinę 2%. Pycha!! :spoko:
|
A ja nie piję mleka. Wiec nie mam problemów z jego zakupem ;)
Pozdro |
heh, no ja mam mleko ze swoje spoldzielni mleczarskiej w Elblagu - ESM no i tam jest 900 ml. Chyba sie przerzuce jenak na to laciate bo cene jest nieznacznie wieksza a i bede mial lepsze i firmowe i 1l. A swoja droga, mleko z kartonu jest o wiele smaczniejsze, tez odczowacie taka roznice ?
|
ja kupuje mlekovite w macro po 12 kartonow, a w lazdym 1,1 litra :D
|
łaciate to dobre mleko, ale ja preferuję z mlekovity - firma spełnia normy europejskie i ma prawo wysyłać swoje produkty do ue.
|
Ja kupuje tylko mleko w kartonie ('laciate', albo 'biale'), wiec nie wiem jak sie sprawa ma z mlekiem w worku.
Jezeli to prawda ze jest go mniej to niezle zaczynaja przycinac w ch***. Niedlugo bedzie chleb bez pietki za taka sama cene co normalny... |
Ja kupuje 2 palety mleka Łaciatego 0,5litrowego co tydzień i nie zauważyłem róźnicy cen. Zawsze płaciłem 28zł za 2% :) (bo ja tak dużo kakaa pije ;P)
|
Cytat:
Gościu rozwoził mleko w wózku w litrowych butelkach z aluminiowym kapselkiem (jesli można to bylo nazwać zamknięciem . ) I no jak znalazł mleczko pod drzwiami ...było smaczne takie zimne prosto z butelki ...ale zapewne bardzo niezdrowe takie nieprzegotowne. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:28. |