Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   MM (nie) DLA idiotów !!! (https://forum.cdrinfo.pl/f5/mm-nie-dla-idiotow-59824/)

Air 16.12.2005 10:21

Nie przesadzajmy. 4 lata temu kupiłem głośniki Creativa 6.1 i działają. W MM zazwyczaj kupuję filmy na DVD bo są w dobrych cenach.

-edit-

wczoraj kupiłem żelazko i czajnik, zobaczymy czy to "półkowniki" :D

Smartek 16.12.2005 11:12

Cytat:

Napisany przez Air
Nie przesadzajmy. 4 lata temu kupiłem głośniki Creativa 6.1 i działają. W MM zazwyczaj kupuję filmy na DVD bo są w dobrych cenach.

-edit-

a moze pułkownicy? :P
ja tez sporo rzeczy kupilem w MM, m.in. moja stara nagryware DVD (wtedy nowa oczywiscie :P) TDK 880N i smiga do dzisiaj.., wczoraj przeszla do drugiego kompa, bo do mojego wlecial Benek 1640 :)
pozdro ;)

andrzejj9 16.12.2005 11:20

Cytat:

Napisany przez Air

-edit-

No teraz to sam przesadzasz.. to, że coś tam kiedyś kupiłeś i działa nie ma kompletnie żadnego związku z tych, że mogą tam być robione machlojki i nabierani inni ludzie..

A czy tak jest..? Podejrzewam, że tak.. niestety tego typu machlojki są w Polsce już tak na porządku dziennym, że ich nierobienie można uznać za dodatkowe niepotrzebne koszty dla przedsiębiorstwa..

Ice 16.12.2005 11:27

Powiem tak:
Sam pracowałem kiedys w pewnym hiperm... na pewną litrkę G...
Czesto bywało tak ze pakowało się na nowo sprzet zwracany przez klientow...
Najlepsze były promocje:)))
np. przed promocja kalkulator 45zł w promocji 49,9zł :) szły jak ciepłe bułeczki:)
Od tego czasu raczej nie kupuje w takich miejscach sprzętu.. Piszę raczej bo od czasu do czasu mi się zdarzy kupić coś do domu... ale ogolnie unikam tam zakupów.

Smartek 16.12.2005 11:53

Cytat:

Napisany przez Ice
Powiem tak:
np. przed promocja kalkulator 45zł w promocji 49,9zł :) szły jak ciepłe bułeczki:)
Od tego czasu raczej nie kupuje w takich miejscach sprzętu.. Piszę raczej bo od czasu do czasu mi się zdarzy kupić coś do domu... ale ogolnie unikam tam zakupów.

^_^ ^_^ ^_^
o takich promocjach to nie slyszalem :)

Jerry from hell 16.12.2005 11:54

Hehehhe dobre.
Czyli

MM nie dla Jerrego :-)

samokrytyka :-))))))))))

Air 16.12.2005 11:57

Cytat:

Napisany przez Smartek
a moze pułkownicy? :P

A jednak nie :), słówko powstało od słowa półka :P
@andrzejj9 nie można uogólniać, ja kupiłem i działa. A czy Ty coś tam kupiłeś i się zepsuło?? Podają tu skrajne przypadki. Skąd wiecie czy kupując TV w sklepie pana Kazia nie dostajecie towaru który gnił w hurtowni??

prometeusz 16.12.2005 12:05

Cytat:

Napisany przez Ice
Powiem tak:

A z tym to sie zgadzam.
Kupiłem w kiedys w tym na T wage elektroniczna do kuchni kilka dni przed jkimis tam urodzinami - kosztowala mnie wtedy cos ok 70PLn a z reguly ceny zaczunaly sie wtedu od 110 w gore.
Kilka dni pozniej chcialem kupic tesciowej:) tak tesciowej i kosztowala w promocji chyba 95PLN

ed hunter 16.12.2005 12:32

kumpel ostatnio wzią z allegro, dla żony, wagę kuchenną za chyba 7 dych lub coś koło; waży przelicza kalorie i cośtam, fajny prezent, ale z tym przeliczaniem kalorii to presadził - babka jak w sam raz - po co jej liczyć kalorie

(kumpel też dobrze zbudoawny, no nie tak jak ja, ale może zacząć używać wagą :P)

Smartek 16.12.2005 12:43

Cytat:

Napisany przez ed hunter
kumpel ostatnio wzią z allegro, dla żony, wagę kuchenną za chyba 7 dych lub coś koło; waży przelicza kalorie i cośtam, fajny prezent, ale z tym przeliczaniem kalorii to presadził - babka jak w sam raz - po co jej liczyć kalorie

(kumpel też dobrze zbudoawny, no nie tak jak ja, ale może zacząć używać wagą :P)

a co to ma do tematu czy tez promocji? :)

yahol 16.12.2005 12:44

Ciekawe, co powiecie na prawa do gwarancji z MM.
Komputer zakupiony w MM, ma 1 rok gwarancji.
Czesci skladowe kompa, zaleznie -od 2 do 3 lat.
Np.twardy dysk.(gwarancja 3 lata)
Gwarancja na komp wygasla, sprobujcie wydebic gwarancje na dysk.
Jest to niemozliwe!!!!!!
Dlatego apeluje:
Nie kupujcie komputera w sklepie z pralkami!

prometeusz 16.12.2005 13:53

troche mnie martwicie koledzy waszym nastawieniem do MM, wczoraj zamawialem( nie na sile sam chcialem, bo na sklepie nawet nie mieli a dystrybutor mi powiedzial ze albo przez MM, albo w Katowicach maja druga siedzibe )takie cos
i wolal bym by działalo

adixo 16.12.2005 15:23

Ja u nich kiedyś zakupiłem "nową" nagrywarkę i po zamontowaniu w kompie w napędzie znalazłem porysowaną płytkę z muzyką :wow:
Sprzęt od razu im zwróciłem i wymieniłem na inny model.
To był chyba ostatni mój zakup w MM

ed hunter 16.12.2005 15:29

Cytat:

Napisany przez Smartek
a co to ma do tematu czy tez promocji? :)

jak to co??????????????? ****a nie kupuje się w MM.

malaczarna 16.12.2005 15:32

kiedys do zakupow za ok.10zl dawali paczke prezerwatyw:)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:50.