![]() |
Cytat:
Pozdro :spoko: |
Cytat:
|
Ilość załączników: 1
Mozesz GPRS wylaczyc z poziomu IDEA 24 On-Line - jesli masz abonament, mix i takie tam. Jak masz na karte to chyba tylko zostaje BOK lub ustwienia w fonie.
|
Kazde polaczenie z GPRS kosztuje mnie 20 gr... a ze mam sagema my-x6 to grpsa mam w skrocie klawiszowym ktorego z pozyci telefonu zmienic nie moge... a i kalbem moim cos mi nie wychodzi... chyba nie jest serwisowy... zostalo mi 60 gr na koncie i kazde nieopatrzne wcisniecie tego klawisza jest dla mnie dosc duza strata... wiec zmienie sobie ustawienia tk jak radzicie w telefonie,a le dopiero po uzupelnieniu konta ;)
pozdro ;) |
Cytat:
GSM GSM i GPRS i zaznaczasz GSM i tyle ;) Z tym że w każdej możliwości możesz wrócić do korzystania z GPRS ;) Jak chcesz na stałe wyłączyć to w wypadku Idei dzwonisz na *22 [być może da się wyłączyć tez w idea 24 on-line] |
Cytat:
Cytat:
|
fajny, tylko ostatnio nie działa... :|
Połączenie ze zdalnym serwerem nie powiodło się. Próbujesz odwiedzić adres https://ssl.plusgsm.pl/ebok, który jest w tej chwili niedostępny. Upewnij się, czy adres został wpisany poprawnie, a następnie spróbuj ponownie wczytać stronę. hmm... pod FF działa, a pod operą 8b3 nie :| |
Cytat:
To system ustawień twojego konta/telefonu wszystko tam jest. Nie wiem jak jest w Idei, ale powinno być podobnie. |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
no tak ale jaki masz telefon... mi się zdaje, że po prostu w ustawieniach wymazujesz wszsytkie adresy, wszsytkie dane z tego profilu... ja tak zrobiłem... nie wiem jak u ciebie...
|
w idei... chodzi mi o usluge ;)
pozdro ;) |
Cytat:
|
a ja mam do was pytanie, jak deaktywowac gprs??? da sie???
pozdro ;) |
Cytat:
no właśnie napisałem tam do nich (do Idei) i mi też odpisali, że mam wysłać tego smsa... musze kupić najpierw karte... dzięki... Cytat:
mądry się znalazł... :> |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:07. |