![]() |
W BIOSIE w Hardware Monitor napięcie pokazuje 1.65... (na auto) czyli tak jak powinno byc! A więc chyba jest ok, teraz robie testy prime, lecz zbytnio niewiem na czym to polega, ale w NHL2k3 to mi sie wiesza i to ostro! ;( Co zrobić?
|
U mnie AIDA i BIOS pokazuje napiecie wyzsze o okolo 0,05V jak mam ustawione. Mam Athlona XP.
|
Cytat:
KURFA!!! I CO Z TYM WALONYM NAPIĘCIEM DLA PROCKA!! ??? |
Cytat:
www.omegacorner.com |
Cytat:
a ma ktos pomysly jak zoptymilozowac chodzenie karty RADEON 9000 (power colora)? jakies lepsze stery, programy itp.? bo tnie [tylko czasami i niemocno] na Counter Strike'u Source :) - na nic innego narazie nie potrzebuje :P pozdro ;) |
Ustawiłem w biosie napięcie na manual i ... 1,7 i pod windą wyczytuje 1.64-1.68 :D czyli jest w normie chyba? Ale się zmienia tak 1.64-1.68....:> ide grac w nhl (bo wczesniej jak grałem to sie zamulał co chcwile - stawał zobacze jak teraz bedzie...)
EDIT!! Tylko jak gram multiplayer to przymula ;> |
No własnie i ja tam mam 1,78!! CZY TO JEST NORMALNE?!
|
Ilość załączników: 1
Cytat:
Aida-> Płyta główna-> Procesor (wszystko widać) |
No a co z tyym zasilaniem? Jak sprawdzić to w AIDA?
|
Cytat:
XP - komputery typu deskop XP-M - laptopy MP - serwery Ja podałem zostosowanie jakie AMD ma na swojej stronie... Co do programu do podkręcania z poziomu Windy - trudno takie coś znaleść, a pozatym nie jest polecane podkręcania z poziomu Windows'a. Do temperaturek polecam AIDA32 lub Everest. |
Ilość załączników: 1
START_EDIT!!
CPU-Z KUFA!! Pokazuje napięcie takie jak widać na rysunku czyli za dużo, w biosie mam AUTO!! Zmienić na 1.65 czy na 1.45?? END_OF_EDIT!! Nie powiem, bylo Ciężko bo ... to Athlon XP 2500+ Barton ... 339zl ukruszony sprawny na gwarancji itp. itd.... ehh aż w końcu znalazł się ;D Powiedzcie mi czy jest róźnica między Mobile MP XP-M I jakiś fajny programik do podkręcanie z poziomu windy, sprawdzania temperatury itp :> |
Cytat:
|
ja kupilem tydzien temu Bartona za 360 zl :) bo mam dostep do hurtowni... i wbrew pozorom mozna jeszcze dostac takie procki...
|
Cytat:
Np. tu: http://onet.allegro.pl/show_item.php?item=33740492 |
bakupl ladna okazja nie powiem
btw:jak praktyki? Ty masz 15lat i juz praktyki? |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:20. |