![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sfera budzetowa - podstawowe informacje
Witam,
Potrzebuje jakis informacji na temat sfery budzetowej. Moj kolega musi na ten temat zrobic projekt (no, powiedzmy, ze teoretyczne informacje nie sa glownym celem projektu, ale troche by sie ich przydalo) i obiecalem mu, ze czegos poszukam. No i szukalem, ale kompletnie nic nie moge znalezc. A potrzebuje jakies bardzo podstawowe informacje - wlasciwie dobrze by bylo przeczytac gdzies krotki opis, co to jest sfera budzetowa, co sie na nia sklada, jak jest teraz realizowana (jesli mozna to tak okreslic). Nie znacie moze jakis adresow, gdzie tego typu informacje moglbym znalezc. A moze bedziecie mieli wiecej szczescia i traficie przez przypadek na jakas strone, bo ja w wyszukiwarkach praktycznie nic nie znalazlem. Bede bardzo wdzieczny za kazda pomoc ![]()
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Wiem, ze minelo raptem kilka godzin, wiec sporo osob jeszcze nawet nie widzialo tego tematu, ale ponowie prosbe, bo rzecz jest dla mnie dosc pilna. I nie musza to byc jakies "porzadne" linki, gdzie wszystko bede mial jasno i pieknie opisane. Cokolwiek, co Wam przyjdzie do glowy, a co ewentualnie moze sie okazac pomocne, bedzie bardzo dobre
![]()
![]() |
|
|