![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Guru
Data rejestracji: 22.08.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zadanie z angielskiego [cza poprawić]
Wersja polska:
Późnym wieczorem ja i moja dziewczyna Anka wracaliśmy z dyskoteki do domu. Żeby szybciej dojść do domu postanowiliśmy pójść na skróty. Skróty prowadziły przez tzw. Dzielnice cudów, była to najbiedniejsza dzielnica. Szliśmy szybko, jednak gdy mijaliśmy starą kamienice, usłyszeliśmy dziwne odgłosy. Po zbliżeniu się do domu było słychać krzyki kłótni. Anka chciała przyspieszyć, argumentując że to nie nasza sprawa, co tam się wyprawia. Ja jednak się nie zgodziłem. W końcu było słychać wyraźne wołanie o pomoc. Nie wiadomo co tam się dzieje, może to mąż maltretujący swoją żonę. Anka w krótkim czasie zgodziła się i zadzwoniliśmy na policje. Wersja po angielsku: The late night I and my a girl to com back from a disco to the house. So that faster to reach to the house, we will to decide to do go on short cut. The short cut to lead sth through so-called the ***8220;District miracles***8221;, was this the poorest district. We to go fast, but when we to pass the old tenement, to overhearing weird sounds. Close to the house was there's news a shuts to prick. Anka wont to speed up, to argue that this our business. I yet oneself to agree not. Was there's clearly to call on help. No it's common knowledge what's going on this, maybe this husband to maltreats the wife. Anka in a short time, soon to agree and we to call on police. PS. Na pewno jest wiele błędów, więć przydała by się pomoc w poprawieniu tego, niektóre zdania mogą być zmienione, ale ważne by zachowały sens. Potrzebne na dziś... ![]()
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|