![]() |
Cytat:
PS. Taki szybki transfer nie wynikał z tego że nikt pliku nie ściągał, tylko z faktu iż być może była to "podpucha" i plik miał sztucznie zawyżoną pojemność. W tym przypadku mechanizmy zliczające i podające takie parametry jak, transfer, estymowany czas ściągnięcia itp. po prostu mogły zgłupieć. Faktyczny niewidoczny dla Ciebie transfer na pewno był na poziomnie na jaki pozwala modem i łącze. |
Cytat:
Wystarczy, ze ten plik mial w sobie np same zera i zadzialal wewnetrzny mechanizm kompresji modemow - wtedy te same zera da sie w pare bajtow przeslac. Taki sprzetowy ZIP modemowy :-D :-D :-D . |
Ja słyszałem o takim czymś, ale jakoś nigdy nie widziałem, aby u mnie się coś szybciej ładowało. Ale to pewnie dlatego, że wszystko co ściągam, ma setki magabajtówi jest tak skompresowane, że nie można wycisnąć już ani bajta.
|
Cytat:
|
Cytat:
pozdrawiam:) |
modem podawal ci ilosc danych nieskompresowanych, a nie rzeczywisty transfer. aby to udowodnic wystarczy sciagnac spakowany plik *.doc.
|
Cytat:
|
Zacząłem ściągać ten film i transfer nie przekracza 4 KB/s (mam łacze 16KB/s=128kbit/s). Ale to pewnie dlatego, że ściągam jednocześnie tylko od dwóch osób. A ciekawe, dlaczego wykonawcą (Artist) jest Eminem???
|
Cytat:
|
Nie widziałem na eDoneky, widziałem tylko trailery - pewno film jeszcze nie został wydany, zresztą ja mam starą listę serwerów. Jednak jeśli film już został wydany, to zapewnie w eDonkey się już znajduje. Skoro to dobry film, to muszę go obejrzeć.:)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:02. |