Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   MODERATOR CDRinfo ZMIENIA POSTY !!! (https://forum.cdrinfo.pl/f5/moderator-cdrinfo-zmienia-posty-16318/)

MaciejT 04.02.2003 21:44

Cytat:

jacoob napisa***322;(a)
to co jeszcze go tu trzymamy???No tak oczywiście przecież wszyscy maja prawo do resocjalizacji^_^
Nie ma się co martwić, niewiele mu już tutaj czasu zostało :fiu:

Majonez 04.02.2003 21:41

uzytkownik jest nadal na forum dostal powiedzmy szanse ale moje oczy juz go nie pilnuja (zreszta juz nikogo nie pilnuja ;)) wiec jego los jest glownie w jego rekach - jego i kogos jeszcze ale o tym sza

Ormianin 04.02.2003 21:36

Poczytalem sobie kolizyjny topic... coz, moderatorzy maja racje... temat byl przedstawiony szczegolowo, obiektywny nie bede do konca, bowiem nie znam tekstu po nizej krytyki... zakladam ze byly tam niecenzuralne, lacinskie epitety

pozdrawiam:)

tomgoo 04.02.2003 21:33

Cytat:

Laser napisa***322;(a)
Witam !
Heh sa ludzie i inne ...

Pozdrawiam

....taborety||

bas 04.02.2003 21:23

Cytat:

-Sid-The-Rat=> napisa***322;(a)
jesli nie wierzysz mi - wolno co - mielismy niejedno spiecie - to zapytaj ktoregokolwiek z adminow - wyjasni ci ZE NIE MA MOZLIWOSCI ZABLOKOWANIA KOMUS DOSTEPU DO _POJEDYNCZEGO_ POSTA...

howg - jak juz ci to potwierdza to moze atmosfera sie troche oczysci...

1. Sądzę, że z tą blokadą dostępu to był jakiś przypadek(to tylko sprzęt i ja wierze(wiem), że mapsajm nie miał dostępu), komputery czasami tak mają.

2. Mam jakąś tam wiedzę i wiem, że można zablokować z poziomu serwera http dostęp do określonego katalogu/pliku, ale tego nie może zrobić moderator tylko root serwera.

3. Mapasajm łączy się przez modem isdn'owy, niewiem jak jest z isdn'em, ale w przypadku analogowego modemu jest dhcp ze zmiennym ip, choć nie wykluczam, że przy isdn'ie jest dhcp ze stałym ip.

4. Uznajmy to za przypadek i skończmy temat bo znowu zacznie się wojna, a ja mam już wystarczająco poszarpane nerwy sesją.

5. Dla userów takich jak helpman, shkieletor, ww_ proponuje stworzyć oddzielny, nie moderowany topic gdzie będą przenoszone takie posty i będziemy mogli się pośmiać.

Laser 04.02.2003 21:22

Cytat:

Sprezyn napisa***322;(a)
a wiecie ja wczoraj ze Shkieletorem rozmawialem
na gadu. I juz wtedy sie zalil, ze mu konto
skasowano i narzekal na moderatorow. A okazalo sie
ze cos sobie w profilu pozmienial i nie mogl wejsc:D
Powiem Wam, ze moim zdaniem to on to wszystko
robil z premedytacja. Juz wczoraj mialem przeczucie,
ze za dlugo u nas nie pobedzie8)

Witam !

To kto tutaj komu pierwszy wazelinował dupe - najpierw on do Ciebie sie "lasi" zebys mu pomógł a potem Cie objezdza !!

Heh sa ludzie i inne ...

Pozdrawiam

Sprezyn 04.02.2003 21:18

a wiecie ja wczoraj ze Shkieletorem rozmawialem
na gadu. I juz wtedy sie zalil, ze mu konto
skasowano i narzekal na moderatorow. A okazalo sie
ze cos sobie w profilu pozmienial i nie mogl wejsc:D
Powiem Wam, ze moim zdaniem to on to wszystko
robil z premedytacja. Juz wczoraj mialem przeczucie,
ze za dlugo u nas nie pobedzie8)

tomgoo 04.02.2003 21:17

Cytat:

jacoob napisa***322;(a)
Niewiem dlaczego ale odnoszę wrazenie ze Tomgoo i Madmax już nie macie z kim dyskutować:chytry: Czy mam rację Majonez ? mam nadzieję że mam:)
Jeszcze nie jest usunięty:)
Chyba że Majonez go zbanował.....

mapsajm 04.02.2003 21:16

Cytat:

-Sid-The-Rat=> napisa***322;(a)
jesli nie wierzysz mi - wolno co - mielismy niejedno spiecie - to zapytaj ktoregokolwiek z adminow - wyjasni ci ZE NIE MA MOZLIWOSCI ZABLOKOWANIA KOMUS DOSTEPU DO _POJEDYNCZEGO_ POSTA...

już mi to mówili. ale widzisz... ja, jestem jak ten wierny Tomasz - troszkę niewierny. więc, żeby uwierzyć, muszę zobaczyć, a do momentu wywalenia tematu z forum oficjalnego na adminów nie mogłem nic napisać. dla mnie wniosek jest prosty.

co do atmostefy - ja nic nie czuję, a węch podobno mam dobry...;)

-Sid-The-Rat=> 04.02.2003 21:11

Cytat:

Ormianin napisa***322;(a)
czyzby szafot gotowy? Panownie to nie czasy rwolucji francuskiej, ja np. chcialbym dowiedziec sie gdzie nastapil problem, jesli mam byc obiektywny to chcialbym poznac prawde od poczatku, bedzie ktos na tyle mocny i wyjasni od A do Z o co chodzi?
za duzo gadania - a i temat przykry... popytaj tych ktorzy wzieli udzial w dyskusji 'audio48x' na cdr... bo ja juz nie che wraca c do tego tematu

jacoob 04.02.2003 21:10

Cytat:

Zbieg12 napisa***322;(a)
Z tego co widzę użyszkodnik shkieletor ma PRZERĄBANE na tym Forum.
to co jeszcze go tu trzymamy???No tak oczywiście przecież wszyscy maja prawo do resocjalizacji^_^

paput2000 04.02.2003 21:10

Cytat:

Zbieg12 napisa***322;(a)
Z tego co widzę użyszkodnik shkieletor ma PRZERĄBANE na tym Forum.
Jak się nie wie jak zachowwywać, to się ma przerąbane.
Ja już mam dość różnej maści oszołomów, "luźnych facecików" i frajerów. Szkoda czasu na dyskusję z takim czymś.

-Sid-The-Rat=> 04.02.2003 21:09

Cytat:

mapsajm napisa***322;(a)
wiara czyni cuda, ale tylko ta dobrze ukierunkowana.
nie uwierzyłem.

Ormianin 04.02.2003 21:09

Cytat:

Laser napisa***322;(a)
Witam !

Jesli nie zmieni swojego zachowania to nie tylko tutaj nie bedzie mile widziany

czyzby szafot gotowy? Panownie to nie czasy rwolucji francuskiej, ja np. chcialbym dowiedziec sie gdzie nastapil problem, jesli mam byc obiektywny to chcialbym poznac prawde od poczatku, bedzie ktos na tyle mocny i wyjasni od A do Z o co chodzi?

witkowal 04.02.2003 21:08

A moze juz nie ma co zmieniac??? Moze uzyszkodnik stal sie bylym uzyszkoszdnikiem tzn. nie ma go juz wsrod nas? Szkieletor ist kaputt ........

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:24.