![]() |
Cytat:
|
uzytkownik jest nadal na forum dostal powiedzmy szanse ale moje oczy juz go nie pilnuja (zreszta juz nikogo nie pilnuja ;)) wiec jego los jest glownie w jego rekach - jego i kogos jeszcze ale o tym sza
|
Poczytalem sobie kolizyjny topic... coz, moderatorzy maja racje... temat byl przedstawiony szczegolowo, obiektywny nie bede do konca, bowiem nie znam tekstu po nizej krytyki... zakladam ze byly tam niecenzuralne, lacinskie epitety
pozdrawiam:) |
Cytat:
|
Cytat:
2. Mam jakąś tam wiedzę i wiem, że można zablokować z poziomu serwera http dostęp do określonego katalogu/pliku, ale tego nie może zrobić moderator tylko root serwera. 3. Mapasajm łączy się przez modem isdn'owy, niewiem jak jest z isdn'em, ale w przypadku analogowego modemu jest dhcp ze zmiennym ip, choć nie wykluczam, że przy isdn'ie jest dhcp ze stałym ip. 4. Uznajmy to za przypadek i skończmy temat bo znowu zacznie się wojna, a ja mam już wystarczająco poszarpane nerwy sesją. 5. Dla userów takich jak helpman, shkieletor, ww_ proponuje stworzyć oddzielny, nie moderowany topic gdzie będą przenoszone takie posty i będziemy mogli się pośmiać. |
Cytat:
To kto tutaj komu pierwszy wazelinował dupe - najpierw on do Ciebie sie "lasi" zebys mu pomógł a potem Cie objezdza !! Heh sa ludzie i inne ... Pozdrawiam |
a wiecie ja wczoraj ze Shkieletorem rozmawialem
na gadu. I juz wtedy sie zalil, ze mu konto skasowano i narzekal na moderatorow. A okazalo sie ze cos sobie w profilu pozmienial i nie mogl wejsc:D Powiem Wam, ze moim zdaniem to on to wszystko robil z premedytacja. Juz wczoraj mialem przeczucie, ze za dlugo u nas nie pobedzie8) |
Cytat:
Chyba że Majonez go zbanował..... |
Cytat:
co do atmostefy - ja nic nie czuję, a węch podobno mam dobry...;) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Ja już mam dość różnej maści oszołomów, "luźnych facecików" i frajerów. Szkoda czasu na dyskusję z takim czymś. |
Cytat:
howg - jak juz ci to potwierdza to moze atmosfera sie troche oczysci... |
Cytat:
|
A moze juz nie ma co zmieniac??? Moze uzyszkodnik stal sie bylym uzyszkoszdnikiem tzn. nie ma go juz wsrod nas? Szkieletor ist kaputt ........
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:24. |