Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   MODERATOR CDRinfo ZMIENIA POSTY !!! (https://forum.cdrinfo.pl/f5/moderator-cdrinfo-zmienia-posty-16321/)

tomgoo 04.02.2003 21:53

Cytat:

Dlaczego niedostanie po prostu BANANKA ???
Taka decyzja teamu......

kizio 04.02.2003 21:50

Dlaczego niedostanie po prostu BANANKA ???

/||\aster 04.02.2003 21:47

Cytat:

shkieletor napisa***322;(a)
Zresztą spotkamy sie być moze na wizji na PW zobaczymy ile bedziesz miał wtedy władzy i czy koledzy z forum ci pomogą.

heh

Ale jestes twardy,
LOL
Strach sie bac takich jak ty, kolejny internetowy twardziel, pewnie cie bija na podworku i tylko tutaj mozesz pokazac kto jest mocniejszy, na bank z ciebie jakis patyk......
szkoda slow

jacoob 04.02.2003 21:47

Cytat:

tomgoo napisa***322;(a)
Dopra teraz sie wqurwiłem((
shkieletor jak ci sie ****a niepodoba tutaj to po *** tutaj wchodzisz ******** jeden... Jest wiele innych forów dla idiotów którzy ci przyjmą z otwartymi rękami.... Mam nadzieje że za moją radą s*******isz stąd..........

nie denerwuj sie tak ZGRYŻLIWY GURU:) Olej gościa i już

mapsajm 04.02.2003 21:45

Cytat:

tomgoo napisa***322;(a)
[...]to po *** tutaj wchodzisz ******** jeden... [...]
c[cenzura]j, Tomgoo - c[cenzura]j!!!

tomgoo 04.02.2003 21:39

Dopra teraz sie wqurwiłem((
shkieletor jak ci sie k[cenzura]a niepodoba tutaj to po c[cenzura]j tutaj wchodzisz ******** jeden... Jest wiele innych forów dla idiotów którzy ci przyjmą z otwartymi rękami.... Mam nadzieje że za moją radą spier[cenzura]sz stąd..........

[cenzura] by Bartez:)

Ormianin 04.02.2003 21:39

Cytat:

mapsajm napisa***322;(a)
dlaczego są dwa takie same tematy?
Sid, czy nie można wkleić zawartości tego, do drugiego, w którym się wszyscy rozpisujemy?

to wydaje sie byc kontynuacja jednego z podobnych topicow

a tak swoja droga powaznie? moderatorzy zmieniacie posty? :)

mapsajm 04.02.2003 21:35

dlaczego są dwa takie same tematy?
Sid, czy nie można wkleić zawartości tego, do drugiego, w którym się wszyscy rozpisujemy?

-Sid-The-Rat=> 04.02.2003 16:58

jesli chcesz - prosze bardzo wrocmy do meritum - nie za to ci posty wywalilem
post jest otwarty - wypowiedzi (niestety nie twoje) sa - ale podjalem arbitralna decyzje - albo wszytko albo nic

zreszta nie tylko ja sie z toba nei zgadzalem

shkieletor 04.02.2003 16:56

no coż jak zabrakło ci argumentów to pozostało kasowanie..

-Sid-The-Rat=> 04.02.2003 16:55

staary - ma prawo tez kasowac teksty ludzi ktorzy pisza to co ty piszesz - o moderatorach-masturbatorach (a kto tego nie robil, co?), o masowaniu dupki i tak dalej

pisalem ci juz wczesniej - posty wywalilem za odzywy pod adresem plemnika - w poscie 'kopiowanie audio a audiofilstwo'...

pisz co chcesz - byle grzecznie - zapewniam ze nei jestes pierwszy z ktorym sie nie zgadzam - i jakos tyko twoje polecialy

shkieletor 04.02.2003 16:52

Ma prawo usuwac stare posty i przenosic tematy a nie zmieniać wypowiedzi ludzi tylko dlatego że mu nie pasują.Zresztą spotkamy sie być moze na wizji na PW zobaczymy ile bedziesz miał wtedy władzy i czy koledzy z forum ci pomogą.

-Sid-The-Rat=> 04.02.2003 16:40

zabawne - ma do tego prawo

shkieletor 04.02.2003 16:38

MODERATOR CDRinfo ZMIENIA POSTY !!!

MODERATOR CDRinfo ZMIENIA POSTY !!!

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:59.