Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 06.12.2005, 22:45   #1
pawelblu
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 17.01.2003
pawelblu niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>pawelblu niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Moherowy kapelusz TVN

Niezla akcja - aukcja trwa 2 godziny i cena 70 tys. zl. Kapelusz reklamowali przed chwila w TVN w 'Teraz My'.

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=76024382
pawelblu jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 06.12.2005, 22:52   #2
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Thumbs up

Cytat:
Napisany przez pawelblu
Niezla akcja - aukcja trwa 2 godziny i cena 70 tys. zl. Kapelusz reklamowali przed chwila w TVN w 'Teraz My'.

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=76024382
akt rozpaczy.

jak mnie to cieszy

wcześniejsze wybory - proszę bardzo
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 06.12.2005, 23:03   #3
Eliasz
Prorok na F.O.R.U.M.

Data rejestracji: 01.01.2002
Eliasz zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez pawelblu
... i cena 70 tys. zl...
jakie 70 tys zl ?!?! 999 999 999,99 zł wiecej sie chyba juz nie da
Ten post NIE powstał w celu przekręcenia licznika o kolejną cyferke - copyright by nie Nimal ani nie Gallus a Eliasz
__________________________________________________ _______________
Eliasz jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 06.12.2005, 23:04   #4
ro29
Guru

Data rejestracji: 27.01.2005
ro29 niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Witam !
Z aukcji ludzie zrobili sobie j...a - bo cena jest już z kosmosu
A czy wcześniejsze wybory to dobry pomysł - wg. mnie chyba raczej nie - PiS niby liczy że weźmie wszystko - ale jak rozpęta się kampania to może sporo stracić.
Choć z drugiej strony jak widzę co wyprawia LPR i Samoobrona - którym tylko zależy na tym żeby się pokazać - a może i jakieś stołki zagarnąć - a nie na Polsce - to już sam nie wiem co jest tu dobre ....

ro29

ro29 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 06.12.2005, 23:19   #5
pawelblu
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 17.01.2003
pawelblu niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>pawelblu niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Wydaje mi sie ze wyniki przedterminowych wyborow sa NIEPRZEWIDYWALNE. Co wiecej moim zdaniem (luzne szacowanie) to Samoobrona uzyska dzieki nim najwiekszego kopa do przodu.

Co wiecej obawialbym sie wtedy koalicji Samoobrona-LPR lub Samoobrona-PiS (w obu przypadkach z dominujaca rola samoobrony).

Tak czy inaczej w przedterminowych wyborach napewno wezme udzial i zaglosuje na UPR/PJKM lub PO.
pawelblu jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 06.12.2005, 23:27   #6
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez ro29
Witam !
Z aukcji ludzie zrobili sobie j...a - bo cena jest już z kosmosu
A czy wcześniejsze wybory to dobry pomysł - wg. mnie chyba raczej nie - PiS niby liczy że weźmie wszystko - ale jak rozpęta się kampania to może sporo stracić.
Choć z drugiej strony jak widzę co wyprawia LPR i Samoobrona - którym tylko zależy na tym żeby się pokazać - a może i jakieś stołki zagarnąć - a nie na Polsce - to już sam nie wiem co jest tu dobre ....

ro29
co tu dobre to ja też nie wiem.
wiem co tu złe.

przedwczwsne wybory nie będą dobre (i obstawiam, że nie nastąpią)
Lepper i LPR za chwilę zmiękną, jak nie to mamy nowe wybory i w nich już prawie pewne zwycięstwo PiS - sam będę głosował i może rządy mocnej frakcji, bez przeszkadzania...........
Stary 06.12.2005, 23:32   #7
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Cytat:
Napisany przez ed hunter
co tu dobre to ja też nie wiem.
wiem co tu złe.

przedwczwsne wybory nie będą dobre (i obstawiam, że nie nastąpią)
Lepper i LPR za chwilę zmiękną, jak nie to mamy nowe wybory i w nich już prawie pewne zwycięstwo PiS - sam będę głosował i może rządy mocnej frakcji, bez przeszkadzania...........
pisałem więcej, ale ucięło PW zawsze działa
Stary 06.12.2005, 23:33   #8
Burak_PL
..

Data rejestracji: 14.07.2004
Burak_PL zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez Eliasz
jakie 70 tys zl ?!?! 999 999 999,99 zł wiecej sie chyba juz nie da
grosz dorzuc a duzo chętnych na kapelusz jest..... i zaplaca kazda sume
Stary 07.12.2005, 07:48   #9
nimal
Author
Zlotowicz

Data rejestracji: 29.03.2003
nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
zawsze mnie zastanawialo co powoduje ludzmi, ktorzy licytuja zeczy ktorych nie chca kupic
co im da, ze ich ksywa pojawi sie obok np 13 000 000 ktorych nie posiadaja i nigdy nie beda posiadali...
imho za takie wybryki nie powinni zamykac kont - za wygrana aukcje prokurator, jesli nie zaplaci ****** jeden tego co wylicytowal
jako kara - 5 lat robot publicznych (bo palanta w wiezieniu ja z podatkow utrzymywac nie mam zamiaru) i problem by sie zmarginalizowal
nimal jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 07.12.2005, 11:27   #10
czero
-=| GodFather |=-

Data rejestracji: 30.04.2003
czero niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>czero niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
ja bym nawet za 20zl tego czegos nie kupil
czero jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 07.12.2005, 11:34   #11
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez czero
ja bym nawet za 20zl tego czegos nie kupil
Jestem lepszy, bo ja i za darmo bym nie wziął. No.. chyba, żeby sprzedać..

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: