![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
..::Returned Master::..
Data rejestracji: 14.12.2002
![]() |
Moj pokoj i jego remont ;)
Wczoraj naszla mnie ochota zeby zrobic sobie remont w pokoju... calkowity!
Nom i jak zwykle musicie mi pomoc... ![]() sa plytami wiurowymi, wiec musze kupic tapete ktora bedzie dalo malowac sie farba, nie orietujecie sie moze ile taka kosztuje?? Dwa to to zebyscie zaproponowali mi jak go urzadzic, interesuje mnie tylko i wylacznie jedna szfka na ciuchy a tak to chcialbym same poleczki zeby bylo w nim jak najwiecej miejsca... i moze jak pomalowac sciany,? Ponaklejac cos na nie? Moze byc jakos zeschizowanie zeby pasowal mi teraz klimat go gry w Doom`a ![]() mojego komutera bo tylko on sie w nim znajduje ale chce go zmienic! ![]() Trzy - znacie moze jakas strone gdzie moge poogladac sobie mebelki czy wlasnie jakies poleczki... ale tanio ![]()
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
...niepoprawny marzyciel.
Data rejestracji: 25.06.2002
![]() |
proponuje wypad do Castoramy,Leroy Merlin, Praktikera i polukac...mozesz wziac cyfraka, porobic zdjecia i pokazesz.
Tak znajdziesz wszystko, gwarantuje tobie ze sie zgubisz w wyborze. Sosna,Buk,Dab? Ja robilem tez w moim pokoju. Sciany mialem zrywana tapete i gipsowana i wyrownana. Na to Dulux`a z tej reklamy "...jak roz to roz..." = naprawde farba jest pierwsza klasa, rzeczywiscie jedno malowanie i zakrywa, wyrownuje idealnie - polecam - ja mam kolor cierpka cytryna - te nazwy sa boskie, lałem w tym sklepie jak koles pokazywal - to jest taki zielony
![]() |
#3 |
dzien sadu juz blisko
Data rejestracji: 05.11.2002
![]() |
Jakis sezon na remonty, ja wlasnie skonczylem dzis malowanie swojego pokoju na kolorek jasny losos. Malowalem Jedynką akrylowa bardzo wydajna farbka . Na pokoj 4x5 wyszlo mi 9l. farby . A na suficie dalem panele firmy Kronopol "jasna sosna" a co do cen to farba 160 zl razem z komputerowym dobieraniem koloru a sufit ok. 500 zl . Jutro wezme od kolegi cyfraka i wstawie fotke .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() |
Ok... losos mi jakos nie podchodzi tymbardziej ze na suficie zostaja tak jak mam
kasetony bo poprostu nie chce mi sie ich sciagac... myslalem zeby co 2 na czarno pomalowac i zrobic szachownice... co Wy na to?? Bo moj pokoj moze byc lekko zeschizowany ![]()
![]() |
#5 | |
dzien sadu juz blisko
Data rejestracji: 05.11.2002
![]() |
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
przeciętny zjadacz...piwa
Zlotowicz
Data rejestracji: 12.04.2002
![]() |
Czarny może nie pasować.
Ja mam pomalowane Duluxem na kolor żółty. Dokładnej nazwy nie pamiętam (malowałem w tamtym roku przez ferie zimowe). Teraz planuje sobie wstawić jakieś wstawki niebieski. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
DVD FaN
Data rejestracji: 05.01.2003
![]() |
a moze jakies grafity o tematyce dooma albo kompuerowej
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
przeciętny zjadacz...piwa
Zlotowicz
Data rejestracji: 12.04.2002
![]() |
Grafitti?? Fajny pomysł.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
DVD FaN
Data rejestracji: 05.01.2003
![]() |
no pewnie dlatego sam mam!!!niezbyt duze ale mam i jestem z tego dumny
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() |
Mi udalo znajsc sie cos za czasow jak jeszcze cos rysowalem, tylko ze to
akurat bylo rysowane pod wplywem % ![]() ![]() Graf moglbym zrobic owszem to nie jest zly pomysl z tym ze nie mam gdzie go narysowac bo pokoj jest maly - 3x4m wiec jak postawie biorko, jakies polki, pozniej szafka, z jednej strony sa okna 2m i 1m jest tylko wolny to nie bedzie gdzie... Ale jeszcze pomysle... start z robota zaczynam jakos za 3-4 max 5 dni ![]()
RW1: Nec 3520A - RW2: BenQ 1640 Ostatnio zmieniany przez ZbigNieff : 07.08.2004 o godz. 23:16 |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|