![]() |
no nie ma co pisac to trza pogratulowac i juz lecem po browara za syna
|
Moje gratulacje!!! :jupi: :jupi: :jupi:
|
GRATULACJE !!!
|
:jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi:
Co tu duzo gadac... GRATULACJE! :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: |
GRATULACJE!!!!!
WSZYSTKIEGO DOBREGO DLA DZIECKA !!!! pozdrawiam bobasa ;) |
Moderator, moze by tak dobic userowi krzypaw z 20 postow wiecej, z okazji tego neicodziennego przywileju? Heh, just joke.. ;-P
|
Cytat:
ŻONA BĘDZIE PEWNIE CIERPIEĆ DO RANA, A JA NOIE JESTEM W STANIE TYLRE WYTRZYMNAĆ CO ONA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!! ALE JUTRO RANO BĘDZIE MÓJ MAŁY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!! ODEBRAŁO MI MOWĘ |
Moje szczere gratulacje:jupi: tylko uwazaj zeby nie dac sie wpuscic w pieluchy hehe|| A synek, owszem - kiedys bedzie zapewne chluba tatusia :)
|
Sercem i dusza z Toba, chlopie!!! Swoja droga : powinienes tam byc teraz z zona ja wspierac, a nie pic wode, a juz zwlaszcza siedizec przed kompem!!! To tyle besztania :-). Tylko uwazaj zeby pierwszym slowem wypowiedizanym przez syna nie bylo "CDRinfo" ;-P
|
Moj Syn
wŁAŚNIE SIĘ RODZI, ŻONA W SZPITALU NA PORODÓWCE A JA OPIJAM Z QPLEM I LEDWO SIDZĘ ALE PISZE, MYŚLĘ ŻE JESTEŚCIE ZE MNĄ, KOCHAM CAŁY ŚWIAT mÓJ SYN ZARAZ BĘDZIE ZE MNĄ:jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :jupi: :
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:23. |