![]() |
Ilość załączników: 1
a to moja obudowa ;)
|
Ilość załączników: 1
a tu opis i wygląd wnętrza ;)
|
Witam !
LeWap - fanja ! Podoba mi sie ! |
Widze że jestescie estetami,nawet fajne te obudowy.Ja mam standard tzw."gorące usta",ale zdjecia wam nie wysle bo bym musiał przegonic te krasnoludki co mi tam kręcą cała maszynerią no i warstwa kurzu(cholera skąd to sie bierze?)
|
a ja mam taka: Codegen Super Power 6043 Midi ATX 300W Pentium4 Long :cisza:
http://sklep.komputronik.pl/pliki/o/..._300p4l/sb.jpg jesli co to nie kupowalem jej ze wzgledu na wyglad ;) po prostu potrzebowalem obudowy wąskiej (max 18,5 cm szerokosci) bo mam takie dziadowskie biurko pod kompa a ta obudowa (ok. 18 cm szer.) byla jedyna, ktora wchodzila w biurko :jupi: |
Cytat:
w komplecie niestety tylko 2 ;( |
[QUOTE]Y@nkee_PL napisa***322;(a)
[B]bede szczery nic rewelacyjnego, bez urazy, chociaz obudowa jest fajna za to rewelacje moza obejzec w Galerii MoDeD-KOMPz, wtedy jest co pokazywac ;) (...) Dolaczam sie!! Ale wiesz szanuje ci za to ze zaczales modyfikacje!! ;p |
[QUOTE]ZbigNieff napisa***322;(a)
[B] Cytat:
ale ja skończyłem modyfikacje :) Duszka jest już funcjonalna i nie jest choinką i to na tyle, i tak miało być / po prostu to odrestaurowany wiekowy / AD1996/ compaq :) jestem purystą w temacie obudów :) 8) i jedynym odsepstwem były niebiekie ledy i przemalowanie budy pod kolorek IBM :) /dobrze zę farby brakło bo monitor też by był blue 8) / pozdrófka |
Cytat:
Ale mozna dokupic za 18PLN http://sklep.komputronik.pl/katalog.php?kat=728 |
Cytat:
|
ładna pucha :D ;p ;)
|
Mi tez sie podoba:)
|
ZbigNieffie
to chyba nowa moda na gadżety na głowie :o ;) |
Cana! Zaimponowales mi. Ja niestety mam 2 lewe rece i podziwiam wszystkich za wspaniale pomysly i ich realizacje. W moim przypadku lepiej nie grzebac, bo jeszcze cos zepsuje!!! Troche kolor wydaje mi sie zbyt radykalny. Ale to kwestja gustu. Oczekuje nowych pomyslow! A moze zalozysz jakas fime tuningujaca obudowy do kompow!!!^_^
|
Zamiescilbym swojego moda ale nie mam cyfrowki a nie bede robil
szkicu w paincie!! Nieglugo w moje raczki wpadnie Nokia 7650 to zrobie w razie czego fotosy i podesle ;p Zapewniam ze duzo nie porobilem ale zawsze cos ......... Tymczasem :3msie: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:04. |