![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Niezarejestrowany
Data rejestracji: 20.12.2002
![]() |
Moje IP na czarnej liscie servera muła
Witam
Ciekawi mnie z jakiego powodu adres IP może znaleść się na czarnej liście i co zrobić żeby został usunięty z takiej listy?? 2003-08-27 10:30:37: Podłączanie do TLF Taiwan ED Server (140.123.108.139:7654)... 2003-08-27 10:30:38: Podłączony do TLF Taiwan ED Server (140.123.108.139:7654), wysłano prośbę o zalogowanie 2003-08-27 10:30:38: Błąd TLF Taiwan ED Server (140.123.108.139:7654) - Connection refused : your IP is currently blacklisted by the server. Dzięki Pozdrawiam
e-m@il Ostatnio zmieniany przez Patrixs : 27.08.2003 o godz. 10:38 |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Łaskobójca
Data rejestracji: 24.04.2001
![]() |
samo znika po pewnym czasie a powodów może byc dużo zaleznie od tego jak server jest skonfigurowany / nawet czasem jak za dużo udostepniasz to tez lądujesz w tym miłym zakątku
![]() tak że w sumie nie ma się czym przejmowac a zresztą last time były duże problemy z połaczeniem z jakimkolwiek servem bo po wykryciu dziury w sofcie po stronie serwerków ale to już podobno naprawione pozdro
![]() |
#3 |
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
To mija po 1 - 2 godzinach. Albo za czesto atakowales serwer, albo, tak jak mowi Cana, masz za duzo plikow (ilosc, nie wielkosc) Pare razy otrzymalem ostrzezenie, od adminow, ze mam udostepnione za duzo plikow na za malym laczu!
Ps: w najgorszym przypadku odblokuja cie po 24 godz.
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn. ****************************************** Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Niezarejestrowany
Data rejestracji: 20.12.2002
![]() |
Wielkie dzięki za pomocne odpowiedzi
Nie dość że nie można się dołączyć do żadnego z polskich serverów to na dodatek tam gdzie mogłem to jestem na czarnej liście. Ha ha ! Zastosowałem się do Waszych wkazówek, teraz mam nadzieję, ze jak uda mi się gdzieś dołączyć to nie bede odrazu banowany. Jeszcze raz wielkie dzięki Pozdrawiam
![]() |
|
|