![]() |
Cytat:
2. OK! Zaczynam: -obsluga OS-ow: Windows :D, MocOS (9.xx, Jaguar, Pantera) Linux, Unix, BSoD. -programowanie: -Algol 60/68 :D, Basic, C+ (slabo), Java. -skladanie i konserwacja: PC, Mac, iMac, eMac. |
Cytat:
:cool: :D |
A może, tak wyścig posiadanej wiedzy komputerowej, a nie posiadanego sprzętu? Kto zna wiecej języków programowania i potrafi w nich coś pożytecznego napisać. To dopiero szpan, umiesz coś co nie potrafi druga osoba... A tak kupisz super sprzęt który za rok będzie "złomem". A wiedzy nigdy za dużo...
|
to moze wgraj mu nowy firmware z modulem "szacunek dla kasy cizeko zarobionej przez starych" ???
|
Cytat:
|
... yahol, młodego za okno główką w dół, jest chłodno, to szybko skruszeje :cool: :taktak:, albo wersja bgn'a.
|
Cytat:
Znam takich ludzi co uprawiaja wyscig zbrojen swojego komputera aby tylko byc lepszym od znajomego o te kilka megahercow czy gigabajtow... jest to taka znana choroba, albo mania... taka polska specyfika, aby byc lepszym od drugiego za kazda cene. |
eee, na takim kiepskim konfigu to ie wiecej niz 550 klatek na sekunde w q3 wycisniesz
a jakbys karte wyienil na 256MB to moze by sie udalo 560 fps'ow... zastanow sie, warto ;p |
Cytat:
:spoko: dobry choc bezwzgledny pomysl... wiecej nic :niepow: |
Cytat:
|
Moje zale :(
Zalozylem, rano, nowa karte graficzna do "swojego" komputera (okupowany jest teraz przez Mlodego), no i popadlem w zadume i zadziwienie nad swoja i innych rodzicow .....glupota (trudno to inaczej nazwac - bo ze mlodzi chca sprzet wypas - no to jasne)
W ciagu niecalego roku, myslalem sobie, wymienilem w komputerze wszystko, oprocz obudowy. A dlaczego? Proste - Mlody zaczal znow grac w gry! Nowe gry - nowe wyzwania, mozna by rzec! Mialem Athlona 1 GHZ/256RAM, 32 MB karte i swobodnie starczalo to i do pracy i do gier, bo Mlody jakims maniakiem nie byl i nie jest. Zmienilem na C2,4GHz, 256RAM, 64MB karte i to byl czad!!!! Nikt na podworku nie mial takiego konfigu!!! Ale dostal dostal gre Medal of Honor Pacific costam. I zaczelo sie: -gra zapodala komunikat: z ta swoja karta graficzna to sp....j na drzewo, zasuwaj i kup nowa - albo wala!!! Kupilem 128/128 - no dobra, moze starczy. Eeeee.... -a procesor - dawaj 2,8GHz PIV -a pamiec - dawaj, dawaj 768! wiecej nie wejdzie, a 512 za drogie, nawet dla mnie! -nagrywarka DVD - to oczywiste, dwulayerowa offcorse :D -a dyski - dawaj RAID 133 no i ta pojemnosc - (zaczynalem 0d 40GB! - mozna bylo rowerem jezdzic, tyle miejsca) a teraz 0,5 jasne ale TB!!! Monitor - no to przynajmniej mam zysk - dobra 19 z plaskatym kineskopem. Glupi jestem i tyle! Ps; nie wiecie co jeszcze moge wymienic?? No bo jak juz....?! |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:54. |