Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 03.12.2007, 07:24   #1
kf_krzynio
Bywalec

Data rejestracji: 05.09.2007
kf_krzynio w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Moneybookers

Mam prosbe czy ktos moglby wytlumaczyc mi na jakiej zasadzie wyplaca sie pieniadze z moneybookers. Chcialbym wyslac pieniadze na moje USA konto, z polskiego konta. Jak powinienem zrobic, zalozyc dwa konta na moneybookers, jedno polskie drugie amerykanski, wplacic na polskie pieniadze, przelac przez moneybookers na amerykanski ?? jesli tak to na jakiej zasadzie z amerykanskiego moge wyslac na moje konto w banku amerykanskim ?? jesli ktos ma dowiadczenie z tym prosze o odpowiedz... Ja sie nie moge polapac... Nie potrafie wyslac z polskiego banku do amerykanskiego, w USA podali mi swift i 3 inne nr. ... zas gdy chce wyslac przelew mam miejsce tylko na swift i na jeden kod, w banku mowia ze nie znaja wiecej kodow... Potrzebuje kasy a nie moge jej przeslac wrrr. Pozostaje westerunion, ale to spora kasa za przeslanie... Pomocy...
kf_krzynio jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 03.12.2007, 11:08   #2
joujoujou
***1022; ***1023;
Zlotowicz

Data rejestracji: 15.05.2004
joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>joujoujou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
http://www.moneybookers.com/app/faq.pl?gid=9
Problemy i porady wyłącznie na forum.
Prywatne wiadomości lub przez komunikatory będą ignorowane.
joujoujou jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 04.12.2007, 05:07   #3
kf_krzynio
Bywalec

Data rejestracji: 05.09.2007
kf_krzynio w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
W takim razie moje nastepne pytanie czy w USA jest nr. IBAN ?? Slyszalem, ze jest tylko w Europie, czy jest jego jakis odpowiednik ??
kf_krzynio jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 05.12.2007, 13:43   #4
luminat
Gość

Data rejestracji: 12.12.2002
luminat zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Nie baw sie MB jesli nie chcesz tracic pieniedzy!!
To co chcesz zrobic jest nie zgodne z ich regulaminem i nawet jak zalozysz konta, to zablokuja ci w momencie dokonywania transakcji (przesylania pieniedzy miedzy polskim a amerykanski kontem MB)
luminat jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 29.05.2009, 14:29   #5
klepi83
Nowy na forum

Data rejestracji: 29.05.2009
klepi83 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Mam pytanko, zalozylem konto w moneybookers, ale nie moge dodac mojego polskiego konta z lukas banku, a chcialbym na nie przelewac kaske z UK.Powiedzcie czy jest to mozliwe ze nie da rady dodac konta z Lukasa,gdyz jak podaje numer nrb tego banku moneybookers nie moze go przyjac, pomocy. POzdrawiam
klepi83 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: