![]() |
Fotki jak fotki, ale te podpisy sa genialne :)
|
Kazdy chcialby byc piekny i mlody, inteligentny i bogaty...
Cieszę się, że są koledzy na forum, ktorych nie bawią facjaty ludzi upośledzonych czy tez szpetnych, nie robią pośmiewiska z czyjegoś nieszczęścia ... Ile trzeba mieć pogardy dla drugiego czlowieka, zeby taką stronkę robić, tak okreslac ludzkie twarze, pisac takie komentarze... Pozdrawiam i zyczę wiecej empatii :) |
Zdaje mi się że większość osób na tej stronie nie jest z polski autor pościągał zdjęcia z innych humorystycznych stron! Fajny jest opis i zdjęcie nr 2 o tym wstydzioszku! Prześlę autorowi strony swoje zdjęcie :)
|
Cytat:
|
Cytat:
Ale chyba ten wyraz "chłopok" był zamierzony. :) |
śmiać sie z nich nie należy prawda
ale niektórzy (czyli ja) mogą sie dowartosciowac ten co mooj ryj widział to wie |
Ilość załączników: 1
Jeszcze jedna fotka...
|
Patrixs- ta fotka z Millerem jest najlepsza
|
Cytat:
|
Cytat:
Ogłaszamy konkurs na najlepszy podpis do powyższego obrazka (Post #22 by Patrixs) przedstawiającego ..... yyyyy....zresztą widać kogo ;) |
Cytat:
Ogolnie nie jestem jakos zbulwersowany tym, ze taka strona istnieje. Potrafie sie smiac z innych i z siebie. Wazne jednak, zeby zdawac sobie sprawe z pewnej granicy dobrego smaku, ktora isnieje i ktorej nie nalezaloby przekraczac. Czy tam to zrobiono? Nie wiem, ja po prostu nie lubie sie smiac z kogos jezeli wiem, ze moze mu byc z tego powodu przykro. |
Cytat:
troche to podobne, jak ktos publicznie pusci smierdzacego bąka i wszyscy sie smieja, choc brak w tym zupelnie dobrego smaku :) |
Cytat:
|
Cytat:
Raczej srednio na temat napisalem... ale o puszczaniu bakow :P |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:51. |