Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Mordy i ryje :) (https://forum.cdrinfo.pl/f5/mordy-ryje-29853/)

mr_spock 11.01.2004 01:31

Fotki jak fotki, ale te podpisy sa genialne :)

warzelnik 11.01.2004 07:28

Kazdy chcialby byc piekny i mlody, inteligentny i bogaty...
Cieszę się, że są koledzy na forum, ktorych nie bawią facjaty ludzi upośledzonych czy tez szpetnych, nie robią pośmiewiska z czyjegoś nieszczęścia ...
Ile trzeba mieć pogardy dla drugiego czlowieka, zeby
taką stronkę robić, tak okreslac ludzkie twarze, pisac takie komentarze...
Pozdrawiam i zyczę wiecej empatii :)

paja 11.01.2004 11:41

Zdaje mi się że większość osób na tej stronie nie jest z polski autor pościągał zdjęcia z innych humorystycznych stron! Fajny jest opis i zdjęcie nr 2 o tym wstydzioszku! Prześlę autorowi strony swoje zdjęcie :)

SEBAW 11.01.2004 11:47

Cytat:

Napisany przez mr_spock
Fotki jak fotki, ale te podpisy sa genialne :)

Widać, że pisała to osoba poniożej 18 lat. Wystarczy zobaczyć na te błedy ortograficzne i interpunkcyjne... Uhhh, ale ci młodzi mają poczucie humoru. Dobrze, że oni "ładnie" wyglądają...

Patrixs 11.01.2004 14:04

Cytat:

Napisany przez SEBAw
Widać, że pisała to osoba poniożej 18 lat. Wystarczy zobaczyć na te błedy ortograficzne i interpunkcyjne... Uhhh, ale ci młodzi mają poczucie humoru. Dobrze, że oni "ładnie" wyglądają...

Ale chyba ten wyraz "chłopok" był zamierzony. :)

Tribunal 11.01.2004 17:14

śmiać sie z nich nie należy prawda
ale niektórzy (czyli ja) mogą sie dowartosciowac ten co mooj ryj widział to wie

Patrixs 11.01.2004 20:13

Ilość załączników: 1
Jeszcze jedna fotka...

MacGyver 11.01.2004 21:07

Patrixs- ta fotka z Millerem jest najlepsza

Patrixs 11.01.2004 21:07

Cytat:

Napisany przez MacGyver
Patrixs- ta fotka z Millerem jest najlepsza

Tylko opisu jakiegoś fajnego brakuje ;)

MacGyver 11.01.2004 21:14

Cytat:

Napisany przez Patrixs
Tylko opisu jakiegoś fajnego brakuje ;)

To może jakiś wymyślimy ??
Ogłaszamy konkurs na najlepszy podpis do powyższego obrazka (Post #22 by Patrixs) przedstawiającego ..... yyyyy....zresztą widać kogo ;)

andrzejj9 11.01.2004 23:12

Cytat:

Napisany przez CIAPEK
Ziele i andrzejj no co wy :)
Jest looz, a pozatym zobaczcie na te uśmiechnięte twarze :) oni się cieszą życiem takim jakie ono dla nich jest.
No spójrzcie na Staszka z Pazimiechów jaki uśmiechnięty chłopak! :)
Jak widać pełna kulturka - nikt nie zauważy że Stanisław wiejski chłopok. Dopiero co snopki pakował i drzewo rąbał a nawet nie widać...no w końcu jutro już zabwa w remizie...

Wiesz, ja naprawde podziwiam ludzi, ktorzy w jakis sposob sa "uposledzeni" przez nature - chociazby poprzez naprawde brzydki wyglada - a mimo to potrafia byc weseli, optymistyczni i ogolnie pozytywnie nastawieni do swiata. Prawdopodobnie niektorzy z osob przedstawionych na tamtych zdjeciach wlasnie taka jest. Ale mimo to, jak mogliby sie poczuc, gdyby przypadkiem trafili na te strone i jeszcze zrozumieli podpisy?

Ogolnie nie jestem jakos zbulwersowany tym, ze taka strona istnieje. Potrafie sie smiac z innych i z siebie. Wazne jednak, zeby zdawac sobie sprawe z pewnej granicy dobrego smaku, ktora isnieje i ktorej nie nalezaloby przekraczac. Czy tam to zrobiono? Nie wiem, ja po prostu nie lubie sie smiac z kogos jezeli wiem, ze moze mu byc z tego powodu przykro.

Ormianin 12.01.2004 12:34

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
Wiesz, ja naprawde podziwiam ludzi, ktorzy w jakis sposob sa "uposledzeni" przez nature - chociazby poprzez naprawde brzydki wyglada - a mimo to potrafia byc weseli, optymistyczni i ogolnie pozytywnie nastawieni do swiata. Prawdopodobnie niektorzy z osob przedstawionych na tamtych zdjeciach wlasnie taka jest. Ale mimo to, jak mogliby sie poczuc, gdyby przypadkiem trafili na te strone i jeszcze zrozumieli podpisy?

Ogolnie nie jestem jakos zbulwersowany tym, ze taka strona istnieje. Potrafie sie smiac z innych i z siebie. Wazne jednak, zeby zdawac sobie sprawe z pewnej granicy dobrego smaku, ktora isnieje i ktorej nie nalezaloby przekraczac. Czy tam to zrobiono? Nie wiem, ja po prostu nie lubie sie smiac z kogos jezeli wiem, ze moze mu byc z tego powodu przykro.

Jednak w naszej ludzkiej naturze jest tak ze lubimy smiac sie z ludzkiej ulomnosci

troche to podobne, jak ktos publicznie pusci smierdzacego bąka i wszyscy sie smieja, choc brak w tym zupelnie dobrego smaku :)

CIAPEK 12.01.2004 12:57

Cytat:

Napisany przez Ormianin
(...) jak ktos publicznie pusci smierdzacego bąka i wszyscy sie smieja, choc brak w tym zupelnie dobrego smaku :)

dosłownie, brak dobrego :P smaku ;)

mr_spock 12.01.2004 15:05

Cytat:

Napisany przez Ormianin
troche to podobne, jak ktos publicznie pusci smierdzacego bąka i wszyscy sie smieja, choc brak w tym zupelnie dobrego smaku :)

Juz lepiej jak ktos pierdzi publicznie, niz jak ma palic papierosa w miesu publicznym, w towarzystwie... Ja w puszczaniu bakow nie widze niz zlego, czysta natura i napewno mniej darzrznicy smrodek niz dym tytowniowy, albo co gorsza zkipowana fajka. :)
Raczej srednio na temat napisalem... ale o puszczaniu bakow :P

CIAPEK 12.01.2004 15:35

Cytat:

Napisany przez mr_spock
(...)Ja w puszczaniu bakow nie widze niz zlego, czysta natura i napewno mniej darzrznicy smrodek niz dym tytowniowy, albo co gorsza zkipowana fajka. :)(...)

szczerze? wole już zapach dymu tytoniowego niż bąka z dupy :P :D :D :D LOL

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:51.