![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#9 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 03.03.2003
![]() |
Oddwor:
Według mnie: padł tzw. czujnik położenia wycieraczki a zardzewiały 3 styki sprężynujące przy plastikowym kole zębatym to jedno i to samo To najczęściej występująca usterka..................... Bardzo dziękuję za poradę. Mam nadzieję, że u mnie jest taka sama usterka. Jak się nie da naprawić, to będę jeździł z zepsutą wycieraczką - 500zł na naprawę nie wydam. Ed Hunter: Miałeś rację. Dziś byłem u znajomego mechanika. On również powiedział, że WD40 jest przereklamowany. Popryskał mocowanie wycieraczki środkiem o nazwie "Penetrus" i prawie od razu zadziałało. Niestety muszę poczekać z demontażem silnika do jutra - dziś autko zostało u tego właśnie mechanika. Zene_k: Chyba już czas zmienić nazwę tego foum z cdrinfo, na forum pomocy wszechpolskiej Rzeczywiście dział Off Topic jest na tym forum bardzo aktywny. Tutaj ludzie są naprawdę pomocni - zawsze otrzymałem pomoc jak miałem jakiś problem. Nigdy na przykład nie zapomnę jak użytkownik yahol przysłał mi pocztą kluczyk do kieszeni RH06 ![]() Dam wam wkrótce znać co mi się udało z tym silnikiem zrobić. Mam nadzieję, że rezultat będzie pozytywny. Będę robił zdjęcia podczas naprawy - jak dobrze pójdzie, to napiszę poradnik "co i jak" Pozdrawiam Wszystkich i dziękuję za dotychczasowe rady. Szymon |
![]() |
![]() |
|
|