![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#16 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 03.03.2003
![]() |
Udało się - 100% sukcesu!!!!
Wycieraczka chodzi idealnie (pewnie od nowości tak nie działała ![]() A jaka satysfakcja, że się samemu coś naprawiło. Zgodnie z wcześniejszą obietnicą napisałem przewodnik. Mam nadzieję, że komuś się przyda. W końcu to jest dosyć częsta usterka - nie tylko w Citroenach. Oczywiście w opisie są podziękowania dla Ed Huntera, Ciapka i Oddwora. Oto adres do przewodnika: http://www.fixberlingo.prv.pl/ Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam. Szymon |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#17 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
no to kawa***322; dobrej roboty!
![]() pewnie si***281; kiedy***347; przyda, bo mam zamiar d***322;ugo je***378;dzi***263; t***261; Cytryn***261;. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Guru
Data rejestracji: 27.01.2005
![]() |
Witam !
@malanski - naprawdę dobry i ciekawy opis ![]() Pozdrawiam ro29 |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 03.03.2003
![]() |
Dziękuję wam bardzo :-)
Ludzie mi tu pomogli, to ja w zamian napisałem szczegółową instrukcję. W trakcie całej tej sprawy zauważyłem, że to dosyć częsta awaria (nie tylko w citroenach). Niewykluczone, że ten typ mechanizmu jest stosowany w innych autach. Mam nadzieję, że komuś się przyda. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 20.05.2006
![]() |
silniczek tył wycieraczki berlingo
rozebrałem silniczek tylny od wycieraczki w moim berlingo umyłem wyczyściłem złożyłem iiii kicha nie działa znowu rozebrałem i po dokładnym przyjrzeniu się bliżej szok zębatka plastikowa wyrobiona silnik chodzi a zębatka stoi w miejscu może ktoś ma takową zębatkę ewentualnie komplet pozdrawiam
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Pingwin specjalista.
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
wszystko ok ja jednak bym te połówki obudowy uszczelnił silikonem - po wyschnięciu robi się uszczelka a nie smarem tak jak to zrobiłeś byłoby pewniejsze i czystrze
![]() ale to możesz zrobić przy następnym przeglądzie tego mechanizmu, ważne, że kapucha zaoszczędzona ![]()
![]() |
|
|