![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Gość
|
Może ktoś wie...?
Przepraszam, za zawracanie głowy, znawcom sztuki komputerowej...ale może ktoś wie co to jest i jak można tego użyć. Oddalam wszelkie sugestie w typie - rzut obrotowy , połam oburęczny itd...
|
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Second variety
Data rejestracji: 11.01.2002
![]() |
Po pierwsze - trzeba było przesłać spakowane
toby się na całą stronę nie wyświetlało Po drugie - gdzie ty chłopie chcesz tego użyć? Jaki masz komputer? Bo z tego co mi się widzi to jest to ISA-owy kontroler napędów - HDD, FDD, portów Pamiętasz płyty główne bez kontrolerów (na płycie)? Tam można tego użyć ![]() Poza tym Almanach Expansion Card http://www.plasma-online.de/index.html?content=http://www.plasma-online.de/english/identify/serial/cards/gemlight.html
![]() |
#3 |
Wyjadacz
Data rejestracji: 09.05.2002
![]() |
Jest to urządzenie wielofunkcyjne na złączu VESA Local Bus. Funkcje:
-kontroler 2x IDE -kontroler 1x FDD -kontroler LPT / 2x COM / GAMEPORT (wszystkie złącza po dołączeniu dodatkowego "śledzia") -inne (być może) Jak to użyć? Raczej tego nie użyjesz, żadna nowa płyta główna nie jest wyposażona w to złącze (VLB), które jest hybrydą PCI i ISA. Standard ten zniknął z rynku w czasach pojawienia się Pentium 1. Nic z tym nie zrobisz, lepiej pozbądź się tego.
![]() |
#4 |
Gość
|
Dzięki, zapamiętam - pewnie się tego będę musiał pozbyć. Przeprasza za wielkość obrazka - ja tak pierwsz raz!!!!!
|
![]() |
![]() |
#5 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 05.04.2002
![]() |
wyglada mi to na rzut obrotowy bo polam dwureczny wyglada nieco inaczej trzeba bylo pokazac wejscia moze to by wiecej powiedzialo
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Gość
|
Karta Multi I/O
|
![]() |
![]() |
#7 | |
Second variety
Data rejestracji: 11.01.2002
![]() |
Cytat:
Każdy kiedyś coś zrobił pierwszy raz ![]() Pozbyć się czyli wyrzucić ![]() Bo nie wiem czy dostałbyś za to 10 zet na giełdzie Zip - Twoja racja - hybryda
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Może ktoś zna program z takimi efektami ? | cammb | Off topic | 2 | 20.06.2007 15:09 |
Może ktoś prześle CryptCD v3.0 PL alfa | dd_bart | Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray | 2 | 08.12.2004 18:13 |
Ktoś coś wie na temat nośnika DVD-RW TDK?? | DomanR | Napędy optyczne DVD | 4 | 25.02.2004 17:21 |
Może ktoś zna oznaczenia kodu kreskowego nagrywarek TEAC | miko.why | Napędy optyczne CD | 0 | 18.06.2003 13:48 |
pytanie może ktoś wie? | memorando | Off topic | 1 | 17.05.2003 09:50 |