![]() |
Cytat:
Ja fonika zawsze noszę w kieszeni, tylko słuchaweczki wystają za bluzy :D |
smycz i na szyje, dobre. :)
piszesz ze strach... czy jest az tak zle ? |
shuma02 no ja nie wystawiam poda na widok swiatla dziennego jak nie musze. starch i tyle. wciskam play w domu, potem stop na uczelni i tyle. tak to caly czas w kieszeni siedzi. no prawie.
a sluchawki, sluchawkami, biale sa bo sa, ale popatrz na inne sluchawki np Koss albo Sansecostam. na czarnym pasku bialy napis wywalony w kosmos zeby z daleka bylo widac. ja mam oprocz zestawowych bialych pchelek jeszcze panasonic nauszne. no i chodze na zmiane w zaleznosci jak mi wygodniej. teraz z playerami sie robi jak z komorkami sie porobilo. smycz i na szyje. |
nom Edwardo sie musze z toba zgodzic... jednak dzwiek w Muvo jest akurat lepszy niz w apple. wyglad to juz kwestia opini, a nawigacja jest faktycznie do duszy. (co do dzwieku to tak jak pisalem; wgralismy te same pliki, te same sluchawki, no i slychac bylo roznice; dlatego musze stanac przy swoim)
...i jakos tak nie pasuje mi sama pop-kultura iPod'a. ludzie w L.A. swiruja iPodami jak by to byly diamenty. biale sluchaweczki specjalnie zostawiaja na zewnatrz i co minute sami zmieniaja piosenki; paluchem na kole nawigacyjnym iPoda, wzrokiem po ludziach patrzac czy juz ich iPoda zauwazyli. WIEM ze nie wszyscy tak robia, ale zdecydowana wiekszosc ludzi z ktorymi codziennie jezdze metrem. mozesz mi to jakos wytlumaczyc, czy moze to sie dzieje tylko tutaj ?? |
chyba sie nie zrozumieliśmy :idea: Zresztą nie ważne. Widzę że fachowej porady nie otrzymam. A szkoda, myślałem że tutaj takie znajdę.
|
kup flyfisha, zrob se naklejeke iriver i bedziesz mial wypasnego grajak w przystepnej cenie...
|
eee nie porównuj MSI do RIO :nie: Narazie to on jest moim faworytem... Czekam na komentarze ale kogoś kto sie na tym zna.
|
|
no to ci powiem że Creative odpada . Naczytałem sie o jego słabej jakości plastiku, który bardzo łatwo sie rysuje. Zresztą nie kombinuje poprostu zanim coś kupię muszę się upewnić że robie dobrze, a nie kupować w ciemno.
Kolejna propozycja -> http://www.allegro.pl/show_item.php?item=44106268 :O |
Cytat:
Kup Creative'a tego co podał @sayan, a będziesz zadowolony :D Ja bym wynalazków nie kupował :nie: MuVo jest już sprawdzony :) |
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=44307745 a ten LG ? Pierwszy raz go widzę
|
Cytat:
Co do baterii to w IRiverze jeden paluszek starcza na 40 godzin :D |
Cytat:
przez pare godzin jedno i to samo... podziwiam... a playlisty same mi sie robia jak wrzucam albumy na grajka. |
Cytat:
co do baterii - sam sie zdziwilem gdy zrobilem sobie tescik. wzialem naladowalem go na full, wlaczylem play, podpialem sluchawki i zostawilem. po 10,5 h wykitowal. movo2 odpada. juz pisalem ze moglbym zamienc go na iRivera z hdd z serii H10 albo Creative Zen Micro lub tez Mpio z hdd. shauma, z tym flashem 4gb to jest tak ze zarowno movo jak i ipod mini maja wbudowane dyski twarde 4200 obrotow, z interfejsem chyba compact flash II. w kazdym badz razie w movo siedzi jednocalowy dysk hitachi. w podzie tez. a tak to nie znajdziesz grajak ktory bedzie mial pamiec flash w rozmiaze 4GB. najwieksze to 1GB, reszta ma mini hdd. |
Cytat:
Co do playlist to ich nie używam, nawet na kompie. Ja i tak najczęściej jadąc 40 minut na uczelnię słucham w kółko jednej piosenki. Zresztą podobnie robię nawet pracując przez kilka godzin nad projektem przy komputerze. Najwyżej co kilka godzin, jak mi się znudzi to włączam inną. Tak więc sam widzisz, że dużo pamięci mi nie potrzeba. Właściwie 4MB by wystarczyło ;) Co do biegania, to ja już swojego playerka do tego używałem (w sumie oprócz drogi na uczelnię, do tego też przede wszystkim go kupiłem) i sprawuje się świetnie. Jak tylko zrobi się trochę cieplej to znowu będzie mi służył do tego celu. @ Shuma Przy porównywaniu dwóch playerków pamiętaj, żeby robić to na tych samych słuchawkach. Jak wiele od nich zależy przekonałem się właśnie na swoim odtwarzaczu. Kupiłem sobie razem z nim słuchawki Kossa, w których dźwięk jest po prostu rewelacyjny. Przy wszystkich innych też jest niezły, ale jednak nie ma między nimi porównania. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:59. |