![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
KiNgOfOcEaN
Data rejestracji: 06.09.2002
![]() |
radykalne zmiany
Sprawa jest taka:
Drodzy Koledzy podpowiedzcie mi jakie oprogramowanie powinienem zainstalować aby mój komputer był mniej obciążony a równiez dobrze chroniony i w razie potrzeby naprawiany. Dokładnie zaś chodzi o zamianę Nortonów na inne, no ale na jakie? ---Co w zamian za Norton System Worksa aby w miarę możliwości też owe narzędzie miało tyle możliwości naprawy systemu i było łatwe w obsłudze. ---Co w zamian za Norton AntyVirus,ważne aby można było łatwo i bez opłat uaktualniać bazy wirusów. ---Co w zamian za Norton Internet Security ? Choć tutaj chyba zainteresuję się Zone Alarm Pro, tylko nie wiem jak jest z aktualizacjami. Pomóżcie plizzzz. |
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Łaskobójca
Data rejestracji: 24.04.2001
![]() |
antyvir to avg free i są czeste update i silnika i baz wirusów
firewall to kerio lub sygate defrag to perfect disk lub diskeeper 8 /obydwa triale 30dni/ keeper8 jest szybki aż miłopozdro
|
|
|
|
#3 | |
|
KiNgOfOcEaN
![]() |
Cytat:
Napisz na priv. Z góry dzięki.
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
KiNgOfOcEaN
![]() |
Jak to jest z tym Tiny Personal Firewall. Zassałem przecież wersję darmową a pisze mi ze mam untregistered. O co tu chodzi? Czy przypadkiem po 30 dniach program nie zakończy działalności?
Czy macie jakieś inne ciekawe propozycje zwłaszcza jesli chodzi o pakiet do konserwacji windozy? |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Łaskobójca
![]() |
prosi o zarajestrowanie się a nie o kasę / bedą slać wiadomosci o nowościach i takich tam
/\ja tam jednak wole spf'a pozdro
|
|
|
|
#6 |
|
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
a tego spf'a masz lajtowego czy slodzonego?
|
|
|
|
#7 | |
|
Łaskobójca
![]() |
Cytat:
pozdro
|
|
|
|
|
#8 |
|
Forumator
Data rejestracji: 30.12.2002
![]() |
co do antywira i ogniomurka zajzyj na http://antywirus.note.pl/ - opisy roznych darmowych progsow
ja uzywam jako FW outpost firewall 1.0 + kilka pluginow - warto bo free do urzytku domowego i ma wbudowane spolszczenie konserwacja systemu - system mechanik i defrag systemowy z win2000 jezeli jednak masz win98 to speed disk z norton system works jest duzo leprzy |
|
|
|
![]() |
|
|