![]() |
Kurde dobrze grają, ale mecz ciężki.
Innego chyba nikt nie oczekiwał. |
Zawał!
:wazuuup: |
O ja pier*ole :wow: ale mecz :spoko:
|
Jest medal. Jeeeest!!!!!
Brawo chłopaki :respect: |
Nie wiem czemu ale dzis na spokojnie, bez nerwow. Nawet w koncowce wiedzialem, ze bedzie dobrze :)
Pykniete z moto defy |
Dobra, doszedłem do siebie, teraz kibicuję Francji!
:piwo: |
No obowiązkowo. W końcu mają ratować honor piłki ręcznej :spoko:
|
Francja prowadzi do przerwy trzema bramkami. Normalnie to dużo, ale nie na tej imprezie w Katarze.
Miejmy nadzieję, że przed końcem ich przewaga będzie co najmniej +5 Z reszty statystyk - po meczach o miejsca 5-8 kolejność wygląda następująco: 5. Dania 6. Chorwacja 7. Niemcy 8. Słowenia |
Gdyby nasi grali z Katarem tak jak dzisiaj z Hiszpanią to finał był na wyciągnięcie ręki. I niech nikt nie *******i, że to tylko była wina sędziów. Oczywiście po części tak, ale gdyby zagrali wtedy dobrze to i sędziowie nie mieliby nic do powiedzenia.
|
Nie ma co roztrząsać historii, bo niczego nie zmienimy. Cieszmy się z tego sukcesu, bo przed mundialem nikt na to nie liczył :spoko:
Co do sędziów, to mam nadzieję, że tej serbskiej pary nikt więcej do poważnego turnieju nie zatrudni. Nasi zagrali w tamtym meczu jak zagrali, bo bali się ostrzej grać w obronie (to z ich wypowiedzi). Również bramkarz Sarić był diabelnie dobry, co pokazał i dzisiaj. Przyczyn zawsze jest kilka, ale ich wypadkowa składa się na wynik. Do dzisiejszej pracy sędziów czeskich w meczu finałowym nie można było mieć kardynalnych zarzutów. Podobnie jak do sędziów duńskich z naszego 'małego finału' - ci sędziowali bez zarzutu. |
Niesamowita radość, mamy medal ! Szkoda tylko, że brązowy. Złoto było w zasięgu ręki, ale widocznie nie było takiego zaangażowania jak na dzisiejszym meczu, w sumie - 'o wszystko' ;)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:48. |