![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
thorgal to ciota
Data rejestracji: 12.04.2002
![]() |
msconfig i nie wiadomo co ??
Cześć.
Znowu pytanie - odpaliłem sobie ostatnio msconfiga, zakładkę "uruchamianie" i ... trochę mnie zaskoczyła zawartość - mianowicie obok znanych mi progsów mam tam jakieś niewiadome - tzn. są "ptaszki" przy uruchamianiu ale nie ma opisu co i jak a jedynie lokalizacja wskazuje na rejestr i klucz "Run", zajrzałem do rejestru a tam nic coby mogło mi to wytłumaczyć ?? Dodam że uzywam ZoneAlarm i NortonSW ale znalazłem zarówno wpisy w rejestrze jak i msconfigu - więc sam jush nie wiem ?? Pozdro, Marcin |
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
`
Data rejestracji: 10.08.2001
![]() |
nie wpadaj od razu w panike. w msconfigu masz zaznaczone rzeczy z ktorych twoj windows korzysta, zarowno w trakcie uruchamiania , jak i potem. Nie musza to byc aplikacje , ktore sie zainstalowaly bez twojej wiedzy. sa napewno aplikacje, ktore widzisz po prawej stronie dolnego paska windowsa i pare innych , ktore nie widzisz ale dzieki ktrorym windows ci dziala ( np.zasobnik systemowy -systray)
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Nadszyszkownik
Data rejestracji: 27.09.2002
![]() |
Jesli masz wątpliwości co do tego, co masz zainstalowane w systemie to zainstaluj sobie programik Ad-aware. Pozbedziesz się programów szpiegujących z systemu. Program skanuje pamięć, rejestr i dyski w poszukiwaniu spyware. Uzywam od długiego czasu. Polecam.
|
![]() |
|
|