![]() |
Cytat:
Smieszne pytanie a jakie zamieszanie i zainteresowanie na forum:) |
A moze to mala zemsta HelpMan-a???
|
Kup sobie TEAC W540E lub TEAC W548E lub TEAC W552E a po za tym poczytaj sobie www.cdrinfo.pl lub www.cdrinfo.com
Narty |
Re: Re: MuSIIsz TO PRZEcZYtAc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cytat:
Troche nowego slownictwa zassam na weekend:o Nie stresujcie sie koledzy, czasami takie tytuly moga wywalywac wylewna odpowiedz. Nawet nie wiadomo jaki naped chce czlowieczek kupic. |
Chcesz rozpętać III wojnę światową ???
!!! OPCJA SZUKAJ !!! |
Re: MuSIIsz TO PRZEcZYtAc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cytat:
|
chyba troche przeginacie trzeba przyznac, ale dawno tak się nie uśmiałem, choc trudno nazwac to wysublimownym poczuciem humoru (to k...a było zbyteczne)...ale chyba juz wystarczy...bo jak mówi przysłowie "co za dużo to i świnia nie chce"...
|
Re: Re: MuSIIsz TO PRZEcZYtAc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cytat:
|
A tak wogóle to w czym problem, tytuł postu jest na tyle bez sensu że nikomu nie powinno przyjść do głowy żeby tu zaglądać. Ja się skusiłem i mogę mieć pretensje tylko do siebie, do nikogo innego. Następnym razem jeśli w temacie nie ma mniej więcej sprecyzowanej treści wiadomości, sugeruje po prostu tam nie zaglądać. Może wtedy co poniektórzy zrozumieją w jakim celu jest takie coś jak temat topicu.
|
tnij bazie - to dla mnie faktycznie nius, a jesli chodzi o dropsy to znałem wersje TURLAJ DROPSY [pozdrowienia dla treffona]
|
Re: Re: Re: MuSIIsz TO PRZEcZYtAc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cytat:
|
Re: Re: Re: Re: MuSIIsz TO PRZEcZYtAc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cytat:
|
ale z drugiej strony, jakby na to popatrzec, tytul jest w pewnym sensie genialny w swojej glupocie. bo kazdego zaintryguje, w efekcie czego zajrzy tutaj. chyba dla testu zrobie podobny myk, ciekawe jak bedzie czesto otwierany ten post.
|
B4tez przyzwyczaj sie - i nie walcz za mocno to walka z wiatrakami
sam bylem autorem dosyc sporego Apelu ale i tak kazda nowa osoba wyskoczyc musi chociaz raz z jakims glupim pytaniem i nie mozemy jej straszyc bo myknie z forum a nie ma co ukrywac ze za kilka lat to forum bedzie mialo juz inna obsade od czasu do czasu bedzie zagladac stara wiara ale wyjadac ;) beda juz inni niestety |
Majonez - a skąd u Ciebie takie zwątpienie w użyszkodników. ;)
Z nami jak z dziećmi - zawsze mówimy nie :-D A na forum będziemy, będziemy... dopóki ban nas nie rozdzieli :) A propos - widzę, że już wyposażono B4rteza w środki przymusu bezpośredniego :-D |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:32. |