![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() |
Pytanie do ludzi z Krakowa odnośnie sklepów sportowych z obuwiem...
Witam,
Czy ktoś z Krakowa zna może jakiś sklep z butami gdzie kupię korki (przede wszystkim) i inne buty rozmiar 49-50 ![]() ![]()
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Silent Hunter ;)
![]() Data rejestracji: 18.05.2002
![]() |
Dobre buty robi firma New Balance, i tez takich rozmiarow. Ja mialem problem rowniez z dobraniem, i jestem zadowolony z nich (sporo biegam)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Wymiatacz
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() |
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Rejestrowany
Data rejestracji: 07.07.2002
![]() ![]() |
Sprawdz w Plazie. Ostatnio tam bylem i mieli jakies korki ale nie wiem czy taki duzy rozmiar
![]() Tak przy okazji - czy nie wiesz gdzie maja jakich duzy wybor halowek bo chce sobie kupic ale prawe nic nie ma. Bylem w M1, Geancie i Carrefourze w Cyzynach (na Zakopiance nie bylem ale pewnie maja to samo). Moze znasz jakies hurtownie? Jak cos to daj cynk ![]() Aha, Umbro wycofalo sie z Polski ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|