![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
I have got my own WORLD..
Data rejestracji: 03.11.2002
![]() |
nowym komp i problemy z nim...
witam...
szef kupil nowy komputer nawet nic o tym nie wiedzialem... przyszedlem do pracy i co zobaczylem to tylko pudlo i slowa od szefa... "Marcin zrob no tam syustem i wogole bo kupilem nowy komputer..." i hm... przesadzil strasznie kupil komputer w Media Markt'cie... :\ szkoda ze mi o tym wczesniej nie powiedzial... ale coz... bylo minelo teraz musze cos z tym komputerem zrobic... ![]() Sempron 2400 Gigabyte GA-7VA na VIA KT400 Ram 256 DDR Radeon 9200 SE 128 MB DDR CD-RW SW -252 (nagrywarka z odczytem DVD) HDD 40 GB reszta w sumie juz nie istotna... nie patrzylem na zasilacz ale domyslam sie ze jakies badziewie... zainstalowalem win 98 bo taki maja orginalny... sterowniki i wszystko... no i co... no i komputer sie zwiesza... tzn raczej powinienem powiedziec ze sie "scina" ma takie stop klatki... i nie wiem o co chodzi... i dlaczego... wszystkie programy orginalne zadnego badziewia tylko to co potrzebne... mam taka teorie... to troche glupie ale czy jest taka opcja ze poprostu ten komputer jest zbyt nowy i dlatego tak jest z tym 98 ? ze nie bylo by tak na np XP ? bo moze bym namowil szefa na nowy system ale musze miec pewnosc... nie wiem naprawde co z tym zrobic wszystkim... jak sie komputer scina jak np wloze plyte do napedu... albo otworze jakis katalog... i rozne takie naprawde normalne rzeczy... poradzcie cos... ja to bym ten komputer wyrzucil na zlom... bo moj w domu poczciwy celeronik 1700 chodzi 10 razy lepiej i nie mam z nich zadnych problemow a tutaj... ![]() pozdrawiam... z gory dzieki za wszelkie porady...
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|