![]() |
Cytat:
|
Hmm, Bartek zawsze jest rozrzutny hehe, a powazniej to czasem jest, a czasem nie jest jak my wszyscy.
|
Cytat:
ze względu na farbe wyrzuciłbyś mysz do śmieci? Podziwiam Twoją rozrzutność. Jak masz więcej takich sprzętów z których zeszła farba a one działają nie wyrzucaj ich, na pewno ktoś chętnie je przyjmie ;) |
MX 700 i luszczaca sie farba
Hej,
Wiele uzytkownikow myszy Logiteh MX700 pisalo o tym, ze srebrna farba na ich myszy oblazi albo wyciera sie. W sieci mozna znalezc sporo fotek myszek z roznego stadium uzywania i wszystkie wygladaja koszmarnie. Mnie rowniez spotkal taki problem i moj MX700 po blisko 2 lata uzywania nadawal sie tylko do smieci. Mysz ma 5 lat gwarancji (zakupiona w Vobisie) i z tego powodu postanowilem zareklamowac farbe. Najpierw napisalem do Logitech Polska i tam dostalem informacje, ze opisana przeze mnie wada podlega reklamacji i mysz zostanie wymieniona. Dostalem adres strony WWW na ktorej musialem wypisac zgloszenie reklamacji (po angielski). Ponizej link strony: http://www.logitech.com/index.cfm/su...DE/EN,CRID=323 Po wypelnieniu formularza i uplywie 1 czy 2 dni przyszla odpowiedz z centrali z ktorej jasno wynikalo, ze mysz mam dodac w sklepie w ktorym ja kupilem. Jezeli beda jakies problemy to nalezy o tym poinformowac centrale. Udalem sie z myszka, gwarancja oraz dowodem zakupu do Vobisu. Dodatkowo wydrukowalem odpowiedz jaka przyszla z centrali. Oczywiscie mysz przyjeto chodz dziwieli sie czemu reklamuje sprawny technicznie produkt. Po uplywie 3 tygodni otrzymalem fabrycznie nowa mysz. Uwagi koncowe: 1. konieczny jest dowod zakupu 2. konieczna jest gwarancja 3. przydaje sie oryginalne opakowanie (ale to zalezy od sprzedawcy). Na koniec zycze wszystkim powodzenia w reklamowaniu swoich MXow. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:43. |