![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 18.09.2004
![]() |
mysz com1 na ps2
witam i ponownie z pytaniem
tymrazem chyba przekombinowalem;D a otoz mam stary komp z tym prostokatnym wejsciem na mysze (to sie chyba COM1 nazywa) troche mi sie mysza zurzyla i kupilem nowa ale z wtyczka ps2 myslac niemyslac nierozgladajac sie za przejsciowka postanowilem uciac kabelki i jakos je polaczyc kolorkami ![]() ale myszy ni wykrywa sciagnolem sterowniki z http://www.megabajt.com.pl/frameset....id_marki=00063 bo mi nie dali dyskietki model myszy to tracer TRM SK3 i pytanie czy jest jakas szansa ze taka mysza ps2 ruszy na com1 z odpowiednimi sterownikami czy tez moze przepadlo "frytki" 'po ptokach" itp... ![]() mir |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kup przejsciowke z PS2 na COM i nie kombinuj jak kon pod gorke.
Z tym lutowaniem p laczeniem kabelkow moga byc niezle jazdy, nie zawsze sie to zgadza. Z przejscowkami tez - warto sie zabezpieczyc i uzgodnic wymiane.
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn. ****************************************** Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Maciek: Reaktywacja
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 18.11.2002
![]() |
no i po co było przecinać?
są przecież przejściówki PS2 > COM (jak napisał już yahol) http://www.allegro.pl/show_item.php?item=44539045
![]() |
#4 |
Bywalec
Data rejestracji: 11.12.2002
![]() |
jezeli mysz nie jest combo to nie bedzie dzialac z przejsciowka
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Głupi Yasio
Cytat:
![]() Co to jest mysz combo ![]() Z jednej strony mysz, z drugiej kot ![]() Wyedytowalem: -sa rozne przejsciowki, wazne zeby sie piny zgadzaly, a nie combo (nowac) przez przejscowki mozna wszystko do wszystkiego podlaczyc ![]()
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn. ****************************************** Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji! Ostatnio zmieniany przez yahol : 10.03.2005 o godz. 19:44 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Wyrejestrowany
Data rejestracji: 10.07.2002
![]() |
Cytat:
--------------- Podłączyć tak lecz co do działania... spróbuj tak zrobić by myszka chodziła na wyjsciu karty dzwiekowej ![]() --------------- A co do tematu: Nie potrzebnie kombinowałeś, wystarczyło popatrzec na allegro np. i kupić przejściówkę ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Niezarejestrowany
Data rejestracji: 16.04.2002
![]() |
ja mam trzy takie przejsciowki... moge za 1zl odstapic....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Głupi Yasio
Cytat:
![]() Chodzic moze nie bedzie, ale tanczyc ![]()
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn. ****************************************** Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Merry F****** Christmas
Data rejestracji: 22.10.2002
![]() |
w MM mozna kupic za pare groszy myszki juz z przejsciowka - dzialac bedzie na 100%
![]() |
#10 | |
Wyrejestrowany
Data rejestracji: 10.07.2002
![]() |
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Stały bywalec ;)
![]() |
hmm dorobilem sie przejciowki
![]() ![]() Ostatnio zmieniany przez szukajek : 31.08.2005 o godz. 19:39 |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Guru
Data rejestracji: 22.08.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A nie lepiej było kupić myszke na com, taka myszka kosztuje góra 6 zł
![]()
![]() |
#13 |
.:Esin Member:.
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 31.12.2002
![]() ![]() |
sprawdż w biosie ustawienie w serial port.
![]() |
#14 |
Stały bywalec ;)
![]() |
mgit a gdzie sprzedaja jeszcze takie myszki? bo jak bylem w komputerowym na miescie sie pytac to pan za lada dziwnie sie na mnie popatrzal a na jego twarzy wykwitl skrywany usmieszek
![]() a w biose kopac nie bede ![]() i tak godzine juz instalowalem i usuwalem jakies sterowniki ![]() wzucilem te padlo do pudla i jade dalej na wiekowej myszcze hmm to juz 7rok uzytkowania ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Guru
Data rejestracji: 22.08.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
W legnicy w TPC kiedyś mieli, w Vobisie też mają, kilka dni temu jak byłem w Vobisie to jakiś pan kupował takową muszke to zpałacił bodajże 5 zł
![]() No w Chojnowie w sklepiej o dźwięcznej nazwie MediaART ![]() ![]()
![]() |
|
|