![]() |
Ale jaja. Ze polsat na to poszedl....
|
Czy któraś z tych platform cyfrowych (nadawanych przez satelitę) ma jakość porównywalną do kablówki (cyrfowej) UPC?
Miałem ostatnio porównanie tej ostatniej z Polsatem cyfrowym i rożnica w jakości na korzyść UPC jest ogromna. Na starym kineskopowym telewizorze na Polsacie jeszcze jest ok, ale przy nowym LCD FullHD wygląda to co najwyżej średni (na UPC doskonale). Z drugiej strony w Polsacie jest starszy dekoder (nie HD), a i podobno Polsat ma teraz najgorszą jakość obrazu. Czy przy N i Cyfrze+ i nowych dekoderach jest lepiej? |
Cytat:
Cytat:
używam najnowszego wynalazku Polsatu HD5000 jest oky |
@andrzej ze stary dekoder dawal dupiaty obraz na LCDkach to juz sie spotkalem kilka razy. Zmiana tunera wplynela na jakos obrazu....
@Mensir podobno to mozemy sie wkrotce spodziewac CyfraSat tak godoja na miescie ;) |
Cytat:
Cytat:
http://nt.interia.pl/news/polsat-dol...ry-i-n,1382057 Czekam, aż mi się pojawi w TNK, chociaż i tak nie oglądam dużo TV. :) |
Cytat:
Ale właśnie chciałem się upewnić, że nie jest tak źle, bo bardzo wstępnie myślimy o wymianie telewizora i jeśli taka miałaby być jakość obrazu, to raczej nie ma to sensu. |
Cytat:
Nie wiem czy zawsze tam był, czy dopiero teraz uwagę na to zwróciłem ;p Ale po co mieliby umieszczać ramówkę programu, którego nie mają w ofercie? Edit: No dobra, trochę się wyrwałem :P N też jest w tym programie. To tym bardziej prowokuje do wcześniejszego pytania. |
pakiety z cyfry + chyba od jakiegos czasu juz mozna dokupic w polsacie
|
|
jeśli miałbym komuś polecać jakąś cyfrowa sat, to obecnie cyfra plus, i pakiet komfortowy+ jest najlepsza opcja, ja taka mam od roku i teraz, kiedy doszły polsaty, to jest naprawdę ok...
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:04. |