![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 11.07.2005
![]() |
Odtwarzacze VCD/Mp3/CD....
Tak na początku to witam wszystkich i każdego z osobna gdyż jestem tu nowy
![]() ![]() Mam pytanie, a dokładniej: Co warte są odtwarzacze mp3/cd/vcd (moją uwagę przykuł ten: http://www.manta.com.pl/produkty.php?id=1011&lang=pl ). ? Czy opłaca się je kupować? Jeżeli nie ten co podałem w linku to jaki ? Pytam sie bo ten sprzęt mnie zaciekawił a mam na niego kasiorke tylko niewiem czy opłaca sie kupować :/ Prosze o fachową porade ![]() ![]() Ostatnio zmieniany przez bugger : 11.07.2005 o godz. 22:15 |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Kibic żużla :)
Data rejestracji: 07.12.2004
![]() |
Na pewno wiele mozliwości to on nie ma. Ale jeżeli chodzi o VCD to sobie z nimi poradzi. Jeden kolega ma podobny i VCD spokojnie ogląda, ale czy nie lepiej kupić już jakiś odtwarzacz w sensie dvd/s(vcd)/dixv/mp3/jpg, są już nawet za niewiele ponad 250 zł
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 11.07.2005
![]() |
ale chodzi mi o taki przenośny jak w linku
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Kibic żużla :)
Data rejestracji: 07.12.2004
![]() |
Nie no takich to jeszcze nie spotkałem chodziło mi o stacjonarne (te większe) czytające divx
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Guru
Data rejestracji: 27.01.2005
![]() |
Cytat:
Czy są przenośne czytające DVD to nie wiem, ale takie czytające DivX są owszem - np. http://www.iriver.pl/spec.php?prodname=imp1100 Ale radzę nie szukać lepiej ceny tego sprzętu, bo lekko zwala z nóg ![]() A co do przedstawionego - niezła rzecz, ostatnio w Biedronce widziałem takie coś podobne chyba za 99 zł (jeśli dobrze pamiętam ) - aczkolwiek ten niby solidniej wygląda, no i konkretnej firmy. Pozdrawiam ro29 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|