![]() |
Cytat:
|
Cytat:
Do firmy Manta nie jestem jakoś przekonany, ale chętnie obejrzę ten telefon i jeśli trochę by z ceną zeszli, to kto wie, czy bym sie nie skusił w niedalekiej przyszłości na zakup. W każdym bądź razie telefonikowi życzę jak najlepiej, bo na zdjęciu wygląda ładnie. Oby był solidnie wykonany, nie sprawiał problemów w użytkowaniu i znalazł sporo nabywców. |
Wygląda zupełnie jak jakiś SAMSUNG tylko moedlu nie pamiętam....
|
Cytat:
albo 90% podzespołów twojego kompa? |
Cytat:
|
telefon z manty...hmmm niekupiłbym przynajmniej jeszcze przez najbliższe lata pewnie bedzie niewypał [a moze sie myle i ludzie beda tabunami do sklepow sie pchac]z polskich rzeczy to dobra jest wódka no i sprawdzona przynajmnniej juz od paru pokolen.
pozdrawiam :piwo: |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
CZyli wszystko co polskie jest maran kopia czegos innego zza granicy:/
|
Ta Manta jest podobna do Samsunga SGH-T100, może to jakiś klon tego telefonu z okrojonymi funkcjami? Wg mnie cena jest zbyt wysoka jak na telefon producenta, którego jakości użytkownicy nie moga być pewni. Chociaż odtwarzacze DVD mają ok. Uważam, że jeżeli obniżą cenę tego telefonu do 299zł to mogliby liczyć na sukces, bo za 399zł to mogę kupić sobie też nowy, z gwarancją, bez simlocka telefon sprawdzonego producenta.
|
"Pierwsza komórka firmy Manta trafiła już do sprzedaży. MOB 60 to najnowszy produkt z nowej serii MANTA MOB."
http://www.telix.pl/article.php?sid=9374 |
Cytat:
Teraz czekamy juz tylko na testy jakosci. |
A mi sie coś zdaje, że to Samsung z okrojonymi funkcjami :|
Ma nawet siedmiokolorową diodę jak Samsung :> Przypadek? :> Może odkupili części od Samsunga i sprzedawają tylko pod marką Manta? :D |
Cytat:
jest full takich firm, ktore daja swoja nazwe/renome nie swoim produktom, chociaz w przypadku manty renoma to niezbyt trafne slowo :) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:15. |