![]() |
U mnie podobne są , ale zamarznięte :) rano - 9
|
Ilość załączników: 1
Jednak przyszła. :spoko:
|
Cytat:
|
toast2
|
Ja nie wiem, gdzie Ty mieszkasz. U mnie za oknem -3.
No popatrz. Żona KaiQ poszła spać, a On chla sam. I co ja mam Ci dalej napisać? |
a przepraszam... mam na myśli -8 ... tak to duża różnica mimo że brakuje jednego minusika.
Hmmm idę sprawdzić zdam relację ze stanu faktycznego... ... no, dobija do -10. a co do picia... żona poszła spać... :spie: :cisza: i nic jej nie obudzi. Jeszcze nic nie piłem, ale właśnie zamierzam to zmienić :whisky: |
:hahaha: dobre!
|
Cytat:
Cytat:
|
możecie nie wierzyć, wczoraj w nocy było -14 czy nawet -16 jak mówiła żona. Aktualnie temperatura spadła poniżej 8 stopni więc nie zapowiadał bym się z tą wiosną.
Jeśli będę widział że mniej opalam w piecu to przyznam że idzie wiosna :taktak: |
Cytat:
|
Przyszła wiosna. Deszcz jakby odrobinę cieplejszy. :sciana:
|
Cytat:
Doszło do -9, a teraz już ma być wiosna. To znaczy po weekendzie. Albo najpóźniej w przyszłym tygodniu (lub za dwa) :P |
W tivicolor tak zapowiadali, że tak będzie. Tylko najbliższe noce jeszcze zimne, poniżej zera.
|
Cytat:
Teraz wszystko pouciekało bo się włodarzom zachciało rewitalizacji terenu. Jeszcze ponad dwa lata będą dyndrolic ciężkim sprzętem. Ehh wiosno napieraj ,chce rano słońce i plus 10C |
Już tydzień temu pisali, że gdzieś przyleciały. Straceńcy.
U mnie teraz pokazuje -3,3 |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:17. |