Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 15.06.2004, 21:05   #1
epol
przeciętny zjadacz...piwa
Zlotowicz

Data rejestracji: 12.04.2002
epol niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Plan dnia po francusku - POMOCY !!

elo,
okazało się, że musze napisac do szkoły na francuski plan dnia. Mam nadzieje, że ktoś na forum pomoże mi go napisać. Miłe widziane będzie tłumaczenie na język polski oraz jak to się wszystko czyta.

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 15.06.2004, 21:46   #2
-Sid-The-Rat=>
Kocham Paskudy, Świntuszę

Avatar użytkownika -Sid-The-Rat=>

Data rejestracji: 30.03.2002
-Sid-The-Rat=> niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
oddawalem dzis taka sama prace - z tym ze pozwolilem sobie na 'drobne' odejscie od tematu pozatym jesli masz problemy z wymowa to nawet nie probuj tego oddawac bo wykladowca na 100% sie kapnie ze to nie twoje

Ma derni***232;re journée, comme d***8217;ailleurs toutes les précédentes du mois, a été une longue délibération sur les méthodes ***224; employer pour surmonter cette difficulté cyclique qu***8217;est la session académique. A vrai dire, hier, l***8217;aplatissement que je ressens d***8217;habitude ***224; cette occasion s***8217;est transformé en, une sorte, de conscience nouvelle. Mon travail a perdu toute sa signification constructive. J***8217;ai eu cette impression étrange, que j***8217;imagine chacun de nous est censé vivre, de changer d***8217;identité, de renter dans la peau de quelqu***8217;un d***8217;autre, d***8217;inconnu. Et pourtant j***8217;ai bien mangé hier***8230;Mais il a été en moi et pendant un moment il a rayé toute l***8217;assurance et la tranquillité de ma vie antérieure. Qu***8217;est ce que je fais l***224;*? J***8217;en pouvais plus, je suis allé au parc me détendre, on dit que la nature est la seule capable de combattre les maux intérieurs. Certains élargissent cette vérité jusqu***8217;aux femmes, ceux-l***224; ont de la chance***8230;trop de chance. Cette escapade, m***234;me si suffisamment longue, n***8217;a pas apporté la relâche attendue. Que faire*? Accablé, je suis revenu ***224; la maison. J***8217;ai repris conscience aujourd***8217;hui neuf heures quatre.
Stary 15.06.2004, 22:39   #3
epol
przeciętny zjadacz...piwa
Zlotowicz

Data rejestracji: 12.04.2002
epol niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Wielkie dzięki

Jeśli jeszcze masz chwile czasu to możesz mi to przetłumaczyć na Polski? Jest tego strasznie dużo, a z francem mam ostatnio kłopoty A jeszcze byłoby dobrze gdybyś mi to napisał jak się czyta
Będe musiał to sobie przerobić, bo potrzebuje mieć to wg godzin.

Twoje uprawnienia: