![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#16 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 01.06.2005
![]() |
drukarka zachowuje sie tak, że przejedzie dwa razy główica po płycie i brudzi ją czarna linią, ale to nie jest wydruk. Następnie wysuwa sie nośnik i pisze ze: "Nie włożono podajnika dysku CD-R lub w podajniku nie umieszczono dysku przeznaczonego do nadrukowania.
Włóż pod pokrywę wewnętrzną podajnik dysku CD-R z dyskiem przeznaczonym do nadrukowania, a następnie naciśnij przycisk WZNÓW. Drukowanie zostanie wznowione." |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#17 |
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP Data rejestracji: 17.01.2003
![]() ![]() |
hm - a moze canon jakos wykrywa jaka jest wlozona powierzchnia i ta mu nie odpawiada. Jakie to sa plyty ??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Nowy na forum
![]() |
ip3000
nie wiem jakie ale napewno drukowalne. Zreszta w instrukcji pisze ze po odznaczeniu automatycznego wykrywania cd-r poinna drukowac nawet na zwykłych. Tyle ze beznadziejnie by to wyglądało.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Nowy na forum
![]() |
ip3000
A moze to wina mojego USB mam 1.1 a drukarka pracuje pod 2.0
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Bywalec
Data rejestracji: 24.09.2002
![]() |
Mam pytanie troszkę odbiegające od tematu, ale widzę że są tutaj użytkownicy IP3000 i tematy związane z nadrukami na płytach.
Zastanawiam się czy można zrobić tą drukarką nadruk na całej płycie, kupiłem właśnie płytki TDK DVD-R(PQ Printable Inkjet) i one mają całą powierzchnie przygotowaną do nadruku, ale program który dostałem razem z IP3000 zostawia sporo pustego miejsca od środka płyty? Dzięki za pomoc. |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP Data rejestracji: 17.01.2003
![]() ![]() |
Nie pozostawia. Trzeba zmienic wielkosc obszaru w 'SELECT PAPER'.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Bywalec
Data rejestracji: 24.09.2002
![]() |
Cytat:
Super, ale mnie pocieszyłeś z rana ![]() Natomiast zastanawiam się jeszcze czy chodzi tutaj o zdefiniowanie w 'SELECT PAPER' nowego CD Type? A może wiecie jakie dokładnie trzeba podać wymiary dla całkowitego zadruku? Ostatnie pytanie to czy muszę używać aplikacji dołączonej do Canona czy może są jakieś inne alternatywne, które też nadają się do nadruków na płytach? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | ||
.::MaNNErS:SuCk::.
Data rejestracji: 25.02.2004
![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
dvd ritek 118x22 dvd esperanza 117x24 cd esperanza 118x39 sam musisz pobadac ... 8 ) Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|
|