![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Guru
Data rejestracji: 27.01.2005
![]() |
Nowy akumulator (bateria) do Nokii 5110 - jaką polecacie ??
Witam !
Zostałem poproszony przez Wuja - użytkownika nadal starej poczciwej Nokii 5110 ![]() Do wyboru mam albo zakup w sklepie - pytałem w jednym elektronicznym, w którym może będę w najbliższych dniach - mają Forevery 1100 za 35 zł i 1500 za 29 zł; lub na Allegro - gdzie w sumie wolałbym kupić - a jak wiadomo wybór duży ![]() - aczkolwiek z góry zakładam, że nie kupię czegoś o pojemności 2000 czy 2500 - ponoć zazwyczaj czysto "teoretycznej" - a także produnktów "no name". Z tego co czytałem, godne polecenia z tych zastępczych są właśnie Forevery - z tym, że na Allegro nie mają innych pojemności niż 950 - np. tutaj: http://www.allegro.pl/item130985596_...gw_24m_ce.html Ponoć nie są też złe te sygnowane marką "Foof" - np. taka: http://www.allegro.pl/item130685264_...00_li_ion.html Jeśli ktoś miałby jakieś rady w tej kwestii, co do wyboru firmy, ew. sprzedawcy na Allegro - oraz kwestii czy będzie duża różnica w czasie czuwania/użytkowania pomiędzy tą 950 a 1100/1500 (teoretycznie tak - ale praktycznie - różnie ponoć to bywa ...) - to z chęcią wysłucham ! Pozdrawiam wszystkich ! ro29 |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Cichy mod
Data rejestracji: 16.03.2003
![]() ![]() |
Najlepiej to oryginalna od Nokia ;-)
![]() Ciekawy blog LiTEa <-- Click ![]() ![]() Jak używac google ? | Lite-on 52327S | BenQ DW1640@EW164B Zanim zadasz pytanie - przeczytaj! [v1.0] | Jak odwiesic CD w Nero? Typ folderow w XP, rejestr | Konto w XP do gier TIMEOUT w autostart | O-T-W-I-E-R-A-M-Y |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guru
Data rejestracji: 27.01.2005
![]() |
Witam !
To ja wiem ![]() ![]() A Wuja nie korzysta jakoś zbytnio intensywnie z telefonu, więc chyba dobra zastępcza powinna jakoś dać sobie radę ... Pozdrawiam ro29 |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|