![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Breaking Steps
Data rejestracji: 25.04.2007
![]() |
Nagrywanie (!RCA Composite!) za pomocą Avermedia A169 PCI Dual Tuner Analogue TV Card
Witam,
Mam pewien problem z kartą Avermedia A169 PCI Dual Tuner Analogue TV Card. Chodzi mi o nagrywanie obrazu. Karta jest zainstalowana w komputerze typu MC ( Media Center ) z systemem operacyjnym MS WXP MCE SP2. Sterowniki dołączone do karty zostały poprawnie zainstalowane w DM ( Device Menager ) wszystko jest ok i karta TV działa. Chodzi mi o problem związany z nagrywaniem obrazu za pomocą wejścia RCA ,które to do tej karty jest dołączone ( są nawet 2 ![]() Karta działa poprawnie, odtwarza telewizję z wejścia antenowego. Nagrywa programy też bez problemu jednak tylko przy wykorzystaniu wejścia antenowego. Chciał bym mieć możliwość nagrywania obrazu i dźwięku za pomocą wejść RCA a tu klops. Jedynym program do obsługi tej karty jest MS Media Center gdzie nie doszukałem się przełącznika umożliwiającego wybór źródła sygnału ![]() Producent nie dodaje do karty żadnego dodatkowego oprogramowania. Są tylko sterowniki. Szukałem dość długo na innych forach rozwiązania mojego problemu i owszem pojawiają się głosy ,że można tak zrobić bo karta obsługuje Routing sygnału ( Wideo/Audio ) ze złączy RCA ale nikt nie opisał jak to zrobić... ![]() ![]() Piszę bo może ktoś z naszych szanownych użytkowników podsunie mi jakąś koncepcję rozwiązania problemu. Do wiadomości dołączam linki: http://www.avermedia.com/cgi-bin/products_odm_A169.asp http://www.specialtech.co.uk/spshop/...43&cat=0&page= Dzięki za pomoc Peace
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Breaking Steps
Data rejestracji: 25.04.2007
![]() |
Sam sobie odpowiadam lecz nie wiem czy to b***281;dzie to bo jeszcze nie sprawdzi***322;em
![]() Jest opcja w programie Media Center nazywa si***281; dodatkowe programy. Tam znalaz***322;em mo***380;liwo***347;***263; nagrywania z u***380;yciem wej***347;***263; kompozytowych i s video. Po testach z***322;o***380;***281; sprawozdanie ![]()
![]() |
#3 |
Człekokształtny
Data rejestracji: 27.12.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
składaj, ale jeśli będzie niepoprawne, to takiego sprawozdania nie przyjmę
![]() będę lać i patrzeć czy równo puchnie ![]() więc się postaraj ![]() ![]()
![]() |
|
|