![]() |
Cytat:
Mam nadzieję, że to nie jest normalny objaw. Zaraz spróbuję jeszcze raz, ale teraz na wszelki wypadek zostawię komputer w spokoju, niech test idzie. Przy okazji - ile on trwa? |
Tyle ile jest nagranych danych i prędkość 8x czyli do ~10 minut
|
Coś dalej mam problemy z tym testem.. Kiedy go włączam po jakimś czasie komputer się zawiesza.. Nie do końca, bo dalej mogę myszą ruszać i niby uruchamiać programy, ale w praktyce mimo przyciskania na różnych ikonach itp. nic się nie dzieje..
Spróbuję jeszcze na drugiej nagranej płytce, ale jeśli będzie to samo, to chyba mam jakąś skopaną wersję Nero.. |
Na drugiej było to samo, więc ściągnąłem osobne Nero Speed z linka podanego wcześniej i teraz poszło bez problemów. Co prawda trwało wieki, ale doszło do końca. Tak to wygląda:
http://img355.imageshack.us/img355/651/test4mo.th.jpg |
Tak sobie glosno mysle ze Yamakawa to Pioneer DVR-107 :niepow:
|
Ktoś już coś tu o Pionierze wspominał..
Tak czy siak - jak przedstawiają się te wyniki? Bo szczerze mówiąc nie mam pojęcia, jak się to analizuje.. |
Przedstawiają - marnie ;)
|
Cytat:
kup verbatima -/+ pokza wyniki z zobaczymy choc to tez do konca tak a jak sie trafi jakas lewa partia nosnikow ? |
Kupię jeszcze kilka innych płytek. Na razie byłem tylko w MM, a tam praktycznie nic nie mieli.. Zwłaszcza właśnie Verbatima i Platinuma chcę sprawdzić. No i pewnie Esperanzę, bo jako płytki CD bardzo dobrze się u mnie sprawdzają.
Tymczasem - jaki poziom błędów można uznać za akceptowalny? |
Cytat:
jeśli chodzi o błędy to przy tym teście to PI<600 PIF<8 z doświadczenia aby się nie cieło nawet na stacjonarkach (nowych) |
czyli jak to oem pioneer-a ? to moze mozna ja zmodować? || na 107 ! :D
|
Cytat:
|
Cytat:
To jest nagrywarka z dolnych polek. |
Cytat:
sorry za poprzedni post, byłem zajęty ;) |
Jeśli maksymalne, to te w teście są niższe (i to w pierwszym przypadku sporo). To znaczy, że nagrywarkę można uznać za chociaż średnio udaną?
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:37. |