![]() |
A wracajac jeszcze do JKM to, zeby mozna bylo na tego czlowieka glosowac. Pomijajac juz te smieszne programy wyborcze, ktore mozna poddac w watpliwosc odnosnie ich zrealizowania. Musialby najpierw zgolic wasy. Bo teraz to wyglada jak wiesniak i tylko wstyd by przynosil Polsce swoja prezencja.
|
Cytat:
Jeśli chodzi o wąsy to rozumiem, że wolałbyś być rządzony przez pięknego idiotę. Pozdr. |
Cytat:
|
A może by tak zrobić małą ankietę przedwyborczą. Wpisałoby się partie i każdy mógłby oddać głos. To byłby takie nasze prawybory na CDRinfo ? Co Wy na to ?
|
Cytat:
|
Czy ktoś potrafi zakładać ankietę ? Szczeże powiem, że ja w tym jestem cieniutki :)
Niżej lista partii. Platforma Obywatelska Sojusz Lewicy Demokratycznej Prawo i Sprawiedliwość Socjaldemokracja Polska Liga Polskich Rodzin Stronnictwo Demokratyczne Krajowa Partia Emerytów i Ręcistów Samoobrona Inicjatywa dla Polski Ruch Odbudowy Polski Unia Polityki Realnej Platforma Janusza Korwin-Mikke Partia Demokratyczna Polskie Stronnictwo Ludowe Unia Pracy Ruch Odrodzenia Gospodarczego EDIT: spróbuje założyć. |
Sondę założyć to nie problem, ale tylko do 10 pozycji. O więcej musisz poprosić chyba admina (ale po prostu zrób z ważniejszymi 10 partiami, najwyżej dołoży się potem pozostałe).
|
Sonda wrzucona. Zapraszam.
|
Nie ma Polskiej Partii Pracy, Ruchu Patriotycznego...
|
Cytat:
|
Gdzie jest ta sonda bo zagłosowałbym na jakichś darmozjadów :D
|
Cytat:
|
Cytat:
Ja Cię nie poznaję! |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:40. |