![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Guru
Data rejestracji: 01.08.2007
![]() ![]() ![]() ![]() |
Najlepsze baterie do zegarków
Większość z nas posiada zegarki naręczne, zasilane miniaturowymi bateriami nazywanymi potocznie "pastylkowymi". Ja do swego zegarka stosowałem już baterie różnych firm, aż wreszcie natrafiłem na naprawdę dobre, które szczerze mogę wszystkim zainteresowanym osobom polecić:
![]() Baterie o handlowej nazwie "SEIZAIKEN", produkowane przez Seiko Instruments, oryginalne japońskie. U mnie w sklepie płacę za nie 5 PLN. Być może są tańsze np. VINNIC czy VARTA za 3 PLN. ale ich nie polecam z uwagi na krótki czas działania. Wytrzymują zaledwie kilka miesięcy. Natomiast SEIZAIKEN wytrzymuje nawet 2 lata. Do mojego zegarka uzywam takich, jak na zdjęciu ale do innych zegarków mogą pasować inne modele. Przed zakupem trzeba to sprawdzić. Z innych, dobrych firm polecić mogę jeszcze tylko baterie MAXELL, które dorównują SEIZAIKENOM. |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
Najlepsze survival - horrory wszechczasów | spit | Inne | 15 | 05.12.2005 05:57 |
Z jakiej firmy są najlepsze DVD?? | emesik | Napędy optyczne DVD | 3 | 19.11.2004 15:07 |
Płyty CD-R audio: które są najlepsze z dobrych? | kpzr | Napędy optyczne CD | 7 | 16.11.2004 16:39 |
jakie najlepsze programy do zgrywania i obróbki | atibor | Napędy optyczne DVD | 4 | 13.10.2004 17:13 |
Najlepsze płyty CDR | cybermat16 | Napędy optyczne CD | 16 | 29.11.2003 21:03 |