![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
[Member of Mayday]
Data rejestracji: 21.01.2003
![]() |
Najlepsze programy dla karty TV... HELP!
...chodzi mi o programy nagrywające video i dźwięk z karty tv, stabilne posiadające dużo fukcji.... itp itd etc dvd... proszę podać mi nazwy...
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
I have got my own WORLD..
Data rejestracji: 03.11.2002
![]() |
ja sie bawilem kiedys Power VCR II Deluxe fajne
![]() pozdro
![]() |
#3 |
Silent Hunter ;)
![]() Data rejestracji: 18.05.2002
![]() |
Intervideo WinDVR
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 17.10.2000
![]() |
Witam
ThanatoS ma racje windrv (wszystkie wersje) ma najlepszy obraz (opinia subiektywna). Ma tez jedna wade: nie mozna ustawic kolejnosci programow tv (przynajmniej ja do tego nie doszedlem). A inne programy to: borgtv (btv) moretv christv uivcr fly2000 i wiele innych ewentualnie wejdz na: http://www.tv-cards.com/ tam jest duzzzzo softu. Pozdrawiem p.s. jak ktos wie jak mozna zmienic kolejnosc kanalow w windvr to porsze o pomoc. z gory thx.
"myślisz że kim jestem ?? CZŁOWIEKIEM ??" - "Matrix Rewolucje" "Moja jest tylko racja i to święta racja, bo nawet jak jest twoja to moja jest mojsza niż twojsza, że wlaśnie moja racja jest racja najmojsza." - "Dzień świra" PIJ MLEKO!!! BEDZIESZ WIELKI!!! Powered by LTR-52246S |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 13.11.2004
![]() |
Jaki program proponujecie aby nagrywać wizję z karty telewizyjne na mpeg
Chce sie dowiedzieć czy można tu ściągnąć jakiś w miarę dobry program aby zgrywać filmy a karty televizyjnej ja mam model Avacs philips proteus. Prosze abyście mi doradzili i dali jakiś dobry program do zgrywania w mpeg bo mam WinDVR ale on nie ma sterowników do XP i jak nagram film to niechce sie otworzyć pisze nie zna tego kodeka. Prosze o pomoc.>
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|